IT Projektleder til Metso Waste Recycling

IT Projektleder til nyoprettet stilling med betydeligt ansvar, og et område med stort strategisk fokus.

Brænder du for at gøre en forskel – og se dit arbejde blive til løsninger der gør gavn? Så skal du læse med her.

For vores kunde, Metso Denmark A/S i Horsens, søger vi en IT Projektleder, der kan drive nye digitale løsninger fra idé til endelige løsninger, til gavn for både Metso Waste Recycling, kunderne og miljøet.

Metso Waste Recycling er en global forretningsenhed i Metso koncernen der producerer maskiner og systemer til knusning/neddeling af affald, så kunderne får en optimal anvendelse ved f.eks. den efterfølgende sorterings- eller behandlingsproces. Målet er at forblive blandt de globalt førende indenfor dette felt.

For at kunne udvide eksisterende løsninger og komme op på et digitalt nyt og højt databaseret niveau, er der behov for en erfaren IT Projektleder til at udvikle en ny platform og tage hånd om hele løsningen fra indsamling af data på maskinerne, til omsætningen af data til forretningsmæssig værdi for både kunder og Metso. Eksempler er fjernsupport, maskinlevetid, performance optimering, forebyggende service, rapportering med autogenererede anbefalinger, og i det hele taget tilbyde de digitalt drevne services som kunderne efterspørger i dag og i fremtiden. Internt i Metso skal data også bruges ved udvikling af nye maskiner, optimering af serviceforretningen og til logistikken generelt.

Med reference til Technology Development Manager, vil du vil blive en del af en eksisterende afdeling med engagerede kollegaer, der er dygtige inde for hvert deres felt, og hvor ambitionerne er tårnhøje. Du vil få adgang til et netværk af de bedste ressourcer for at kunne sikre en stærk og rettidig leverance af nye løsninger.

Dine primære ansvarsområder vil være

 • Ansvarlig projektleder for store og væsentlige teknologiprojekter – fra idé til implementering
 • Stakeholder management og et tæt samarbejde med produktkomiteen
 • Identifikation af trends og bidrag til udvikling af nye IT-løsninger
 • At bruge din erfaring indenfor teknologi, IT og software til at sikre de rette ressourcer for en succesfuld udviklings- og leverancemodel
 • Lede udviklingsprocessen og tage det fulde ansvar for de opstillede mål for projektet
 • Identificere og kvalificere egnede globale samarbejdspartnere – både nye og eksisterende

Din profil

 • Du har en relevant videregående uddannelse (B.Sc. eller M.Sc), med særligt fokus på software, og med relevant erfaring indenfor industrien
 • Du har erfaring med projektledelse og udvikling af komplekse IT og teknologi-projekter
 • Du er en erfaren projektleder og du ved, hvordan man leder store projekter og omsætter høje ambitioner til succesfulde løsninger
 • Du har en kommerciel interesse, og tager ansvaret for at dine projekter lykkedes
 • Du følger med i den seneste udvikling inden for feltet, fordi du ikke kan lade være, samtidig med at du forholder dig både konstruktivt og kritisk til mulighederne

Hvad tilbyder Metso?

Et spændende job med uanede udfordringer og muligheder, i en ambitiøs global virksomhed i vækst.

Organisationen er flad med kort vej fra idé til handling, og du vil opleve et stort engagement og interesse for dit ansvarsområde.

Du kan se frem til en væsentlig rolle i en dynamisk virksomhed, som lægger stor vægt på din trivsel og udvikling. De tilbyder en attraktiv gagepakke, gode personaleforhold og ikke mindst et stort fokus på medarbejdertrivsel.


Hvem er Metso Waste Recycling

Metso Waste Recycling er en del af Metso-koncernen, og med mere end 800 installationer er de en af verdens førende inden for neddelingsudstyr til industrier, der arbejder med forbrænding, farligt affald, affald til energi, genbrug, bortskaffelse af affald, cementproduktion og kompostering. Der er over 100 dedikerede medarbejdere med base i enten det danske hovedkontor i Horsens eller i salgs- og serviceafdelingerne i Europa, Kina, Asien og USA.

Metso er en verdensledende industrivirksomhed, der tilbyder udstyr og tjenester til bæredygtig forarbejdning indenfor minedrift, genanvendelse og procesindustri. Med deres unikke viden og innovative løsninger hjælper de deres kunder med at forbedre deres driftseffektivitet, reducere risici og øge rentabiliteten. Metso er noteret på Nasdaq Helsinki i Finland og omsatte for ca. 3,2 mia. EUR i 2018. Metso beskæftiger over 14.000 mennesker i mere end 50 lande.

Du kan læse mere her