Lead BI Developer til Wrist Ship Supply

Har du ægte passion for data? Vil du bidrage til BI IT-arkitekturen og sikre BI-udviklingen, i en lead rolle, så Wrist kan skabe endnu mere værdi? Vil du med på rejsen til at udvikle predictable analytics til global anvendelse? Så skal du læse med her.

Hos Wrist får du direkte indflydelse på virksomhedens fremskridt med avancerede analytics, Data Warehouse/big data udvidelse og Business Intelligence generelt.

Hos Wrist Ship Supply er data et strategisk værktøj til at skabe og supportere forretningen – data indsigt udvikler forretningen!

Business Intelligence i Wrist skal i stigende grad fokusere på at tjene penge på data via analytics, med fokus på kunde – / markedsindsigt, kunde- / markedsadfærd, og optimere kvaliteten i kundeleverancer. Wrist arbejder aktivt på dette, samtidig med de mere traditionelle BI aktiviteter via deres real-time Data Warehouse og Data Lake. I dagligdagen bliver du fagligt udfordret ved at være ansvarlig for udvikling af Business Intelligence løsninger i tæt samarbejde med analytikere og forretningen. Du bliver en del af Wrist BI team, som samler IT og forretningsfærdigheder, og du kommer samtidig til at have indflydelse den retning de bevæger sig i. Wrist Data Lake og Data Warehouse er omfattende, og baseret på MS SQL -teknologi. Datakuberne er udviklet I Targit Suite, og de skaber deres prototyper via TimeXtender. En del af opgaven er at udvide brugen af Microsoft SSIS /SSAS på tværs af platformen, samt at sikre udviklingsprocessen. Desuden, kommer du også til at arbejde med multidimensionelle kuber. Du deltager aktivt i at transistionere til Azure Cloud, hvor Wrist også gerne vil sikre struktureret brug af kognitive services.

Du bliver en del af et stærkt team der refererer til Head of Business Systems and Projects.

Stillingen er i Nørresundby.

Hovedansvarsområder:

  • Deltage i udviklingen af Business Intelligence området, inklusive løsningskoncepter og metodologi
  • Kommunikation med servicepersonale i Manila – medarbejdere der hjælper med daglige opfølgninger og mindre justeringer
  • Bidrage til at oversætte forretningskoncept modeller til fysiske data modeller genne BI IT -udvikling
  • Kvalitetssikre, behandle og udbrede data til beslutningstagen gennem udviklingen af effektive ETL-processer og data tagging, suppleret med data analytics discipliner
  • Optimere samarbejdet som en del af opbygningen af deres agile BI team

Kvalifikationer & krav:

  • Vi forestiller os du har ca. 5 års erfaring med udvikling af, helst som lead, ETL-processer med fokus på gennemsigtighed, operationel stabilitet, performance, overholdelse af frameworks mm.
  • Du har solidt kendskab til data lake, Data Warehouse arkitektur inkl. kuber og BI koncepter
  • Udvikling af ETL falder dig naturligt, da du har rig erfaring på området. Erfaring med Microsofts platform er et plus
  • Du har måske allerede været involveret i avancerede analytics processer, og har erfaring med Hadoop, Python, Spark eller andre værktøjer

Wrist tilbyder:
Du kan se frem til et professionelt og udfordrende job i en global virksomhed med en ambitiøs vækststrategi. Wrist tilbyder et positivt, uformelt, smilende og internationalt arbejdsmiljø hvor du er omgivet af dygtige kolleger. Wrist ønsker at blive de bedste til det de gør, og alt hvad de gør, er baseret på deres værdier ”Hårdt arbejde, vinderattitude og kundeorientering”.

Lønnen vil modsvare dine kvalifikationer og resultater.