Senior Software Developer til Agency360

Har du lyst til at blive en del af et særligt kompetent team hos en af vores meget ambitiøse kunder? Brænder du for at udvikle software af høj kvalitet, og arbejde med en spændende og opdateret teknologi-stack? Så er jobbet som Senior Software Developer hos Agency360 måske det helt rigtige for dig.

Agency360 er et intuitivt og brugervenligt værktøj, der er skræddersyet til bureauer inden for marketing-, reklame-, web- og mediehåndtering. Agency360 har samlet de bedste onlinebaserede analyseværktøjer på en unik salgs- og marketingplatform.

Som kunde hos Agency360 kan du lynhurtigt skræddersy en 360 graders rapportering til slutkunder, tilpasset med eget navn, logo og farver.

Dine opgaver

Dit primære ansvar er at deltage i al softwareudvikling, samt skabe solide værdiskabende løsninger ved hjælp af de nyeste teknologier. Dette vil, udover den generelle udvikling, også indebære API’er, forskellige integrationer og udvikling af nye features.

Da Agency360 har et komplekst udviklingssetup, er det vigtigt, at du bruger din forretningsforståelse til kontinuerligt at videreudvikle og effektivisere platformen, således virksomheden leverer det mest effektive og brugervenlige produkt på markedet.

Ud over den daglige og fremtidige udvikling af løsningen, vil du over tid få en større indsigt i dette, og derved også få mulighed for at være med til at præge den fremtidige udvikling af løsningen.

Dine kvalifikationer

Agency360 søger en erfaren udvikler, som kan medvirke til den igangværende udvikling af en succesrig SaaS-løsning, som både kunder, og kunders kunder, er meget glade for.

Du har solid erfaring med flere af følgende:

  • Angular 2 +
  • JavaScript
  • C#
  • Integrationer til Web.API’er
  • ASP.NET Web API 2 & ASP.NET MVC
  • SQL
  • Git

Hvis du har erfaring med at udvikle SaaS løsninger er det naturligvis en fordel, men ikke et krav.

Du kommer med en relevant baggrund og uddannelse, sandsynligvis som datalog, datamatiker eller tilsvarende, samt flere års professionel udviklingsfaring med den aktuelle teknologistack. Det vigtigste er, at du har lysten og evnerne til at skrive kode, som du er stolt af, og kan stå 100% bag. Du kan flydende dansk og engelsk i både skrift og tale.

Derudover vil det være en fordel, at du har kendskab til bl.a. AWS og marketingværktøjer som Google Analytics, SEO mv. Arbejdet foregår i et meget Agilt miljø, og de forventer, at du har erfaring med de arbejdsgange der følger med.

Hvem er du?

Du synes, det er spændende at lære en ny branche at kende, og har måske interesse for online markedsføring. Du har en mening om, hvordan tingene bør laves, og er villig til at diskutere tingene, indtil den optimale løsning er fundet.

Du er vant til hurtigt at sætte dig ind i nye tekniske udfordringer og løse dem, og formår at arbejde selvstændigt på egne opgaver. Du trives i en mindre virksomhed med store internationale ambitioner, hvor der ikke er langt fra tanke til handling.

_______________________________________________________________________________________________

Agency360 tilbyder naturligvis en konkurrencedygtig og attraktiv gagepakke + benefits.

Du kan læse mere om virksomheden her