Frontendudvikler udvikler til Kraftvaerk

For Kraftvaerk i København søger vi to frontend udviklere. Hvis du har lyst til en nøglerolle i en voksende international virksomhed, hvor du bl.a. vil arbejde med Kraftvaerks kunder, stå for implementering af design i høj kvalitet og sørge for at det fungerer, så er det måske dig vi er på udkig efter.

Kraftvaerk vokser og søger derfor nye kreativ kollega til frontend-delen – en frontender, som er vant til at tage stort ansvar for udviklingen af kundernes løsninger. Du skal samtidig være i stand til at stå i spidsen for udvikling af web interfaces og sikre, at løsningerne ser rigtige ud og føles rigtige i tæt samarbejde med virksomhedens backendudviklere, samt eksterne kreative bureauer.

Udover at du selvfølgelig er en god kollega med masser af passion og god energi forventer vi, at du:

  • har en relevant uddannelse
  • har solid erfaring med webudvikling – formentlig fra en konsulentstilling
  • har god forretningsforståelse og kan linke forretningens behov til brugervenlige IT og digitaliseringsløsninger
  • taler og skriver dansk og engelsk ubesværet
  • Teknologimæssigt arbejder Kraftvaerk på frontenddelen bl.a. med React, NodeJs, VueJS, Angular, Webpack, Gulp og det forventes, at du holder dig opdateret inden for det nyeste i frontendudviklingen.

Du bliver en del af et dygtigt team bestående af et teamlead, et par projektledere og en god håndfuld frontend- og backendudviklere – så du vil have rigelig mulighed for sparring og modspil fra alle fronter.

Du bliver en del af et inspirerende miljø, hvor man gerne deler sin viden med kollegaer. Du etablerer også professionelle og tillidsfulde relationer med nøglepersonerne i projekterne og bruger din tekniske ekspertise til at give kunderne professionel sparring omkring deres løsninger. Godt øje for grafik vil bestemt være en fordel.

Bag dig har du hele Kraftvaerks organisation, hvor der er gode muligheder for både faglig og personlig vækst i et internationalt miljø med dygtige kollegaer og faglige udfordringer. For personen af den rette støbning vil der være portentiale til at udvikle sig til lead developer eller arkitekt.

Om dig

Som person er du udadvendt, trives godt med kundekontakt og er passioneret i forhold til dit arbejde. Du er proaktiv og i stand til at klæde kunderne på til at tage de rigtige beslutninger, og samtidig er du i stand til og har øje for at hjælpe kunden til de bedst mulige løsninger.

Du er nysgærrig og har lyst til at lære fra dig. Du har drive og god energi og du kan arbejde under pres når det virkelig gælder. Du føler dig hjemme i en virksomhed og en rolle, hvor du har ansvar, og du udfordrer gerne status quo. Og ikke mindst… Du føler stolthed over de løsninger du er med til at levere.


Om Kraftvaerk

Kraftvaerk er et Nordisk konsulenthus etableret i januar 2004 og har i dag ca. 140 ansatte på kontorer i København, Aarhus, Stockholm, Helsinki og Skt. Petersborg.

Filosofien bag Kraftvaerk har sine rødder i håndværk, passion og viden. Kundernes interesser sættes forrest, og de vedligeholder den viden og de kundskaber, der kræves for effektivt at kunne skabe resultater for deres kunder. Kraftvaerks løsninger skal være profitable for vore kunder og for dem selv.

I Kraftvaerk er de stolte af at blive kaldt specialister. De er blandt de bedste til digital forretningsudvikling. De er organiseret i en flad struktur uden fordyrende stabsfunktioner. De fokuserer på at udvikle sig indenfor områder, der kan tilføre deres projekter og kunder værdi. De er kendt for at levere meget høj kvalitet og få tingene gjort!