IT Consultant til CESCOM

For vores kunde CESCOM søger vi en IT konsulent.

Dine primære opgaver:

Som IT-konsulent i serviceafdelingen tager du dig af den daglige drift, vedligehold og udvikling af kundens IT-systemer. Du får derfor i høj grad ansvar for god og hensigtsmæssig drift.
Som en del af serviceafdelingen kommer du til at være kundernes ”IT afdeling”, dvs. at du kommer til at varetage onsite samt remote support. Det vil typisk være drift af kundens infrastruktur som servere, netværk og tilhørende komponenter, hertil kommer support til slutbrugerne.

Dine tekniske færdigheder:

Dine tekniske færdigheder er som udgangspunkt brede, og du må meget gerne have arbejdet med forskellige serverteknologier- og netværk, både software og hardware.
CESCOMs kunder har en bred vifte af systemer som f.eks. Windows servere, VMware, Cloud (primært Azure), Cisco, HP, Unifi etc og naturligvis Office, Exchange etc.
Arbejdsopgaverne varierer fra kunde til kunde. Mange opgaver løses remote, enten fra kontoret i Aars eller Vejle, men det kan også være fra hjemmekontoret. Der vil dog også forekomme onsite besøg hos CESCOMs kunder. Det er ikke et krav, at du har certificeringer, men du må meget gerne have lysten til at udvikle dig og evt. tage nogle certificeringer. CESCOM tror meget på din videre udvikling.

Hvem er du?

Som kollega og konsulent skal du være omgængelig, og have lyst til daglig kontakt med mange forskellige personer, både internt og eksternt. CESCOM lægger i høj grad vægt på det kollegiale, og har flere sociale arrangementer i løbet af året, både for de ansatte og deres familier. Omgangstonen er uhøjtidelig, og der er ikke forskel på at være konsulent, logistik medarbejder eller leder, vi kommunikerer direkte på tværs af afdelinger og funktioner.

Hvem er CESCOM?

Hos CESCOM rådgiver, implementerer og drifter de IT-infrastrukturløsninger med fokus på Microsofts Cloud- produkter. CESCOM tager hånd om alle IT-relaterede værktøjer og services – alt fra fiberforbindelse, telefoni, licensering, serverfarm, hardware/software til sikkerhed mv. Parløbet med Microsoft er stærkt – CESCOM er Guld og CSP Tier 1 Partner, som nogle af de meget få, udvalgte i Danmark. CESCOMs hovedsæde ligger i nordjyske Aars, tæt på Aalborg.

Hvem er CESCOM?

Hos CESCOM rådgiver, implementerer og drifter de IT-infrastrukturløsninger med fokus på Microsofts Cloud produkter. CESCOM tager hånd om alle IT-relaterede værktøjer og services – alt fra fiberforbindelse, telefoni, licensering, serverfarm, hardware/software til sikkerhed mv. Parløbet med Microsoft er stærkt, CESCOM er Guld og direct CSP partner, som nogle af de meget få udvalgte i Danmark. Hovedsædet ligger i nordjyske Aars (tæt på Aalborg) men de har for nylig også åbnet kontor i Vejle.
CESCOM tror ikke på at fastholde deres kunde i lange opsigelsesperioder, men derimod i fastholde dem gennem god service og skræddersyede løsninger. Hos CESCOM fejrer de deres succeser og brænder deres pokaler. De spiller bordfodbold, kører go-cart og fester igennem til julefrokosten eller sommerfesten.
I dagligdagen er fokus dog på det stærke sammenhold og den dedikerede indsats der sikrer CESCOMs branchens højeste vækstrater.

Interesseret?

Recruit IT varetager denne ansættelse på vegne af CESCOM. Vi indkalder løbende til samtale, og alle henvendelser behandles fortroligt. Du søger stillingen ved at klikke på knappen "SØG JOBBET".
Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Senior konsulent, Dennis Hyldgaard på email: dennis@recruit-it.dk eller telefon: +45 5370 4788

Vi glæder os til at høre fra dig!