Lead Developer til Frameo

Drømmer du om at få det tekniske ansvar for udviklingen i en global og hurtigt voksende software-virksomhed? Så er det her, at du som erfaren udvikler eller tech-lead har chancen.

Frameo er et dansk IT-startup, der på få år har oplevet en kraftig vækst og har skabt store resultater. Virksomheden har udviklet en software-løsning, der gør det muligt at dele billeder og videoer direkte fra din smartphone til en digital fotoramme hos venner og familie – uanset hvor i verden du befinder dig.

Frameo’s gennemgående fokus på brugeroplevelse resulterer i hundredetusindevise af glade brugere verden over, hvilket bl.a. kan ses på deres høje ratings. Bag det brugervenlige ydre gemmer sig et spændende og komplekst teknisk system. Her er sikkerheden, funktionaliteten og tilgængeligheden helt essentielle elementer.

Frameo er meget ambitiøse og har mange spændende tiltag, der kun venter på at blive implementeret. Virksomheden har styr på de kommercielle aftaler, og mangler kun dig, for at sætte yderligere skub i udviklingen.

Din opgave:

Med reference til virksomhedens CTO, bliver dine vigtigste opgaver at tage del i og sikre fremdrift i udviklingen af produktet og supporterende systemer, samt sikre at vi til stadighed arbejder med de rette teknologier og arkitektur.

Dine vigtigste egenskaber er teknisk ledelse, en bred full-stack teknisk viden og at du kan bevare overblikket over virksomhedens tekniske udvikling.

Hvem er du?

  • Du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund
  • Du har et dybdegående kendskab til udvikling af Android-apps og det underliggende Android-styresystem
  • Du har erfaring indenfor IT-arkitektur
  • Du har erfaring med teknisk ledelse af udviklingsteams
  • Du har et stort drive, er ambitiøs og løsningsorienteret
  • Du er kritisk, og byder gerne ind med forslag til forbedringer

Har du erfaring med udenlandske tekniske partnere, er det absolut en fordel. Virksomhedens kunder producerer hardwaren i Kina, og der er derfor en del dialog med kinesiske producenter af de Android-baserede fotorammer.

Tech Stack i Frameo:

Android (Java), iOS(Swift), PHP, MYSQL, Secure Device Grid, Humio, BigQuery, Firebase, Datastudio, Git, Bash, Jenkins, Ansible, Docker, Wireguard, ZFS, Monit, GSuite.

Bliv en del af Frameo-teamet:

Frameo er vokset ud af sine nuværende lokaler og er netop flyttet ind i Frichsparken i Aarhus. Her vil du blive en del af et ungt og uhøjtideligt miljø, med kollegaer som alle brænder for at gøre Frameo til en endnu større succes. De håber, at du vil med på rejsen i en særdeles vellykket virksomhed, med stor global kontakt. Du får en unik chance for stor indflydelse på Frameo’s fremtid.

___________________________________________________________________________________________________

Hvem er Frameo?

Frameo blev stiftet i 2015, og har deres primære fokus på at designe og udvikle innovative softwareløsninger. Med deres sociale fotoramme-koncept har de en vision om at forbinde folk på en ny måde, som adskiller sig fra måden sociale medier gør det på.

De leverer en komplet, brugervenlig Android-baseret softwareløsning til WiFi-fotorammer og en app til både iOS og Android. Frameo er en licens-baseret service, hvor man som hardware-partner betaler et engangsbeløb pr. fotoramme for adgang til softwaren og tilhørende services.

Du kan læse mere om virksomheden her: https://frameo.net