IT Business Application Specialist til Orifarm

IT Business Application Specialist til Orifarm

Hos Orifarm bliver du en del af et professionelt og internationalt miljø, som er i konstant udvikling. Orifarm er allerede en af Nordens førende lægemiddelvirksomheder, og med opkøbet af rettighederne og produktion af en lang række kendte produkter fra Takeda, er virksomheden i gang med endnu en spændende vækstrejse. I den forbindelse skal bl.a. it-organisationen i de kommende år varetager mange nye opgaver, herunder indføre nye roller som bl.a. IT Business Application Specialist.

Som IT Business Application Specialist bliver du ansvarlig ansvaret for Application Lifecycle Management (ALM) og står f.eks. for planlægning af og opfølgning på opgraderinger af den applikationsportfolio, du får ansvaret for. Du skal være med til at sikre, at Orifarm undgår ophobning af teknologisk gæld. Du vil medvirke til at kvalificere nye tiltag og til at holde et konstant fokus på forbedringsmuligheder, der understøtter virksomhedens målsætninger.

I tæt samarbejde med interne og eksterne stakeholders sørger du for, at applikationsleverancerne lever op til vores høje krav inden for it-arkitektur, integrationer til eksterne parter og end-to-end løsninger. Du udvikler ikke i it-systemerne – det bliver derimod dig, der bl.a.:

  • sikrer stabil applikationsdrift
  • har det arkitektoniske overblik ift. løsningens opbygning, integrationer og samarbejdspartnere
  • rådgiver forretningen og brugere om applikationens retning og udvikling både operationelt og strategisk
  • supporterer forretningen med tekniske input ved nye forretningskrav og ændringer
  • indgår i store og små udviklingsprojekter
  • understøtter fokus på gevinstrealisering
  • assisterer ved forhandlinger om applikationsafklaringer og udfordrer estimater og anvendelse af standardfunktionalitet.

Vi forestiller os, du har en relevant uddannelsesbaggrund – meget gerne erfaring med it-arkitektur – som it-projektleder eller måske som Service Delivery Manager. Vi forventer, du har minimum 5 års erfaring inden for applikationsudvikling/-vedligehold og drift. Vi forventer, at du mestrer engelsk på højt niveau, både i skrift og tale. Vi har også behov for at dine kommunikative evner, skriftligt og mundtligt, er helt i top og at du er vant til at organisere mange stakeholders forskellige interesser til alles tilfredshed.

Orifarm tilbyder en særdeles spændende mulighed, som honoreres med en løn og pension på markedsvilkår, og øvrige benefits, som en særdeles god kantine, massageordning – og miljø, hvor frihed under ansvar er et mantra, der virkelig udleves hver eneste dag.

Du skal kunne trives i en virksomhed der vækster, have lyst til at blomstre under udvikling, samtidig med at du er omstillingsparat og dynamisk. Endvidere har du mod på at starte op i en virksomhed der skalerer og hvor miljøet er omskifteligt.

_____________________________________________________________________________

Læs mere om Orifarm her

Orifarm Group er den største parallelimportør af lægemidler i Europa og den største leverandør af lægemidler i Danmark, og baseret på indtægterne som det 4. største farmaceutiske selskab i Danmark. Gennem Orifarms to forretningsområder, parallelt importerede lægemidler og generiske produkter, skaber de konkurrence og giver store besparelser for samfundet og forbrugerne. Orifarm tror på, ​​at folk gør forskellen. Orifarm anerkender deres medarbejdere som deres mest vitale ressource til at gøre virksomheden vellykket, og Orifarm leder konstant efter nye kolleger, der kan støtte os i vores vækst. Derfor arbejder Orifarm på at skabe et motiverende arbejdsmiljø, der er i stand til at tiltrække, styre og bevare de rigtige mennesker