Lead ETL Udvikler til Sundhedsdatastyrelsen

For vores kunde Sundhedsdatastyrelsen søger vi lige nu en ambitiøs Lead ETL Udvikler til deres data warehouse afdeling.

Kan du videreudvikle et eksisterende data warehouse (DWH) landskab og fagligt lede et team på syv udviklere? Er du så stærk på programmering og arkitektur, at du kan understøtte og inspirere andre? Kan du kommunikere effektivt både med interne og eksterne stakeholders? Så er du den vi leder efter.

Om stillingen:

Sunddataplatformen, snart Danmarks største sundhedsdata baseret DWH, er i løbende udvikling og er grundlaget for styrelsens mange registre inden for sundhedsområdet. I styrelsen har man ansvaret for indsamling, behandling, udstilling og formidling af Danmarks sundhedsregistre til brug for sundhedsprofessionelle, borgere og forskere på tværs af sundhedssektoren.

I afdelingen for DWH, Dokumentation og DRG har man ansvaret for at udvikle og vedligeholde styrelsens DWH. Afdelingen danner fundamentet for den videre brug og formidling af sundhedsdata i tæt dialog med de øvrige afdelinger i Sundhedsdatastyrelsen.

Platformen er primært baseret på Microsoft-teknologi og er i løbende udvikling, og fremtidsperspektiverne i afdelingen er spændende, hvor de bl.a. planlægger anvendelse af cloud-teknologi. Du vil, som Lead ETL Udvikler, få god mulighed for at påvirke og skabe velfungerende udviklingsprocesser og metoder, samt etablere snitflader mellem mange forskellige aktører og afdelingens 15 personer.

Dine opgaver:

 • Du skal sparre med interne og eksterne udviklere inden for programmering, arkitektur og forretningsmæssige afklaringer
 • Du skal sikre en tæt dialog med arkitekter samt Deployment Manager om den detaljerede arkitektur i relation til udvikling og drift af platformen
 • Dine erfaringer gør, at du kan bidrage til videreudvikling af DWH, både teknisk og arkitekturmæssigt
 • Som nøgleperson bliver du en del af de visionære beslutninger omkring driften af platformen, internt som eksternt.

Du vil få en central rolle som bindeled mellem projekter, interne udviklere og den eksterne driftsleverandør. Din rolle bliver at understøtte den nødvendige ressourceallokering og kompetenceudvikling for at drive og udvikle en professionel platform. Der er et stærkt ønske om at have disse internt, selvom man har en løbende sparring med eksterne konsulenter.

Forventninger til dig:

 • Det forventes, at du som minimum har fem års programmeringserfaring på seniorniveau inden for Microsoft-teknologi, samt at du er stærk på arkitektur
 • Stor erfaring med design, udvikling og arkitektur af MSSQL-databaser, on-prem/IAAS server
 • Solidt fundament i design og arkitektur inden for Microsofts løsninger til DWH (Fx SSIS)
 • Det er et krav, at du har erfaring med udvikling og drift af større DWH-løsninger
 • Vi foretrækker kandidater der har erfaring med MSSQL Analysis Services (tabular model) og PowerBI
 • Ydermere vil det være meget relevant, hvis du har kendskab til Azure eller andre cloudteknologier
 • Kendskab til og erfaring med at oversætte funktionelle krav til løsningsarkitektur
 • Indsigt i agile udviklingsprocesser og gerne erfaring med projektledelse
 • Har et kendskab til Azure DevOps til opgavestyring
 • Git Repository og Continunous Integration er det en fordel.

Vi tror, at du har en åben og nysgerrig tilgang til ny teknologi og nye muligheder. Vi forestiller os, at du godt kan lide at arbejde med udvikling, drift og arkitektur, og at du er god til at kommunikere med andre. Du er analytisk og detaljeorienteret, proaktiv med fokus på at skabe resultater og du kan have mange bolde i luften.

Det vigtigste er, at du er vant til at se ting fra et helikopterperspektiv, arbejder struktureret og kan håndtere opgaver med stor kompleksitet. Du skal kunne trives i en travl og tværfaglig hverdag, hvor akutte og ikke-planlagte opgaver ofte må prioriteres over andre arbejdsopgaver. Din evne til at arbejde selvstændigt er derfor afgørende. Sidst, men ikke mindst, skal du have lyst til at samarbejde med kollegaer og brugere med meget forskellig baggrund.

Du tilbydes:

Du bliver en del af et fagligt stærkt, uformelt og dynamisk arbejdsmiljø med engagerede og dygtige kollegaer. De arbejder tæt sammen med de øvrige afdelinger i styrelsen og de regionale driftsorganisationer, og er en fleksibel arbejdsplads med 37 timers arbejdsuge inkl. frokostpause.
_______________________________________________________________________________________________

Om Sundhedsdatastyrelsen

Sundhedsdatastyrelsen har til opgave at skabe sammenhængende sundhedsdata og digitale løsninger til gavn for patienter og klinikere samt forskningsmæssige og administrative formål i sundhedsvæsenet. Sundhedsdatastyrelsen blev etableret 1. november 2015 og er en del af Sundheds- og Ældreministeriets koncern. De omsætter sundhedspolitiske målsætninger til konkrete løsninger, der fremmer et sundere Danmark. Pt. er de cirka 300 medarbejdere, der med høj faglighed arbejder for at gøre Danmark sundere gennem brug af data og stærk digital sammenhæng i sundhedsvæsenet.
Hvis du er nysgerrig efter mere viden om Sundhedsdatastyrelsen, så klik her.