Test & Subject-matter Expert til Vitrolife

For vores kunde Vitrolife A/S, søger vi en Test Subject-matter expert som bliver en del af deres R&D team primært bestående af software ingeniører. Vitrolife arbejder med en af de mest anerkendelsesværdige missioner man kan forestille sig; at hjælpe ufrivilligt barnløse med at få deres største ønske opfyldt.

Er du i stand til at holde en mindre service-park af test-servere kørende, og samtidigt være med til at skrive, implementere og overvåge long-run tests af ny software, så er du den profil vi leder efter! Du vil være en del af et team, der arbejder med hightech medicinsk udstyr i verdensklasse.

Hos Vitrolife i Viby gør de hver dag en forskel for ufrivilligt barnløse igennem deres revolutionerende produktserie: EmbryoScope™ time-lapse-system. Dette er en banebrydende teknologi, der hjælper barnløse med at opfylde drømmen om at blive forældre. Vitrolife har stor succes med netop dette og er i konstant vækst, og i udviklingsafdelingen har de mange projekter og idéer, der venter på at blive realiseret, så Vitrolife kan blive endnu bedre.

Derfor søger vi for Vitrolife en Test Subject-matter Expert til afdelingen, som p.t. tæller 16 dedikerede personer – software-, mekanik- og elektronik-ingeniører, fysikere og biologer.
Du bliver ansvarlig for drift af en mindre test-server park og test computere. Der er ikke tale om drift-servere, der skal overvåges 24/7-365. Maskinerne bliver brugt af software-udviklerene, og skal derfor køre indenfor almindelig kontortid. Desuden er du medansvarlig for test af ny software. Software-ingeniørerne står selv for deres unit-testing, og du skal hjælpe med at skrive deres long-run tests, samt automatiserede test-scenarier.

Vi forestiller os du enten kommer med en baggrund som ansvarlig/medansvarlig for en mindre server-park, eller er tester med ønske/lyst til også arbejde med server-drift.

Om dig:

• Du har tidligere arbejdet med drift af servere, men har lyst til også at arbejde med test
• Du har tidligere arbejdet med test af software, gerne automatiserede, men har også mod på serverdrift
• Du har måske også arbejdet med hardware asset management
• Du er stolt over kvalitet i dit arbejde
• Du ønsker at blive en del af et team der sigter efter at være de bedste i branchen

Men over alt dette, er du er en god kollega med ret fantastiske samarbejdsevner, som derfor vil passe godt ind med resten af virksomhedens dedikerede og engagerede medarbejdere.
Hos Vitrolife vil du komme til at gøre en forskel i menneskers liv fra dag 1 – både for Vitrolife, men også for de mange barnløse par jorden rundt.

Du vil blive tilbudt en konkurrencedygtig lønpakke samt faste rammer og store frihedsgrader.
Du vil komme til at arbejde på en international arbejdsplads i en global virksomhed med en uformel atmosfære.
Du vil blive en del af en arbejdsplads, der er motiverende, spændende og sjov at være en del af, og som har en velbesøgt personaleforening, løbeklub, skiklub, fodholdhold, brætspil, bordfodbold, fastmonteret diskokugle, udskæring af græskarhoveder, fester og fredagsbarer og meget, meget mere.

Yderligere information

Vitrolife er en moderne virksomhed med alt, hvad det indebærer Vitrolife består af 80+ dedikerede medarbejdere, og du kan se frem til at blive en del af en virksomhed, hvor man er der for hinanden og i fællesskab sørger for, at der er rart at være. Der tilbydes god morgenmad og en lækker kantineordning. Kantinen er samtidig omdrejningspunkt for fællesmøder og et uvurderligt netværk, der binder medarbejderne sammen.
Vitrolife er centralt beliggende med gode transportmuligheder, 2 minutter fra bus og letbane og tæt på E45 i Viby J.

Stillingen ønskes besat hurtigst muligt. Samtaler afholdes løbende, og vi slår til, når vi har fundet den helt rette person til teamet.

________________________________________________________________________________________________

Om Vitrolife

Vitrolife gør drømme til virkelighed! De er en international koncern, som udvikler, producerer og markedsfører medicinsk udstyr til anvendelse i fertilitetsbehandlinger. Vitrolife arbejder desuden med, hvorledes stamceller kan anvendes og håndteres i forbindelse med terapeutiske formål. I alt beskæftiger Vitrolife ca. 370 medarbejdere på verdensplan, og virksomheden afsætter sine produkter på ca. 110 forskellige markeder.
Hovedkvarteret er beliggende i Gøteborg i Sverige, og de har kontorer i USA, Australien, Frankrig, Italien, Storbritannien, Kina, Japan, Ungarn og Danmark. Vitrolife-aktien er noteret på NASDAQ OMX Stockholm, Large Cap. Hvis du vil vide mere om Vitrolife, så klik her.