Customer Manager og Team Lead til Kraftvaerk

Vil du have en nøglerolle i en voksende international virksomhed, hvor du bl.a. skal arbejde med at løfte kundens forretning ved at udvikle komplekse skræddersyede webløsninger? Så har du muligheden nu – så søger vi en dygtig ambitiøs kollega til Kraftvaerks serviceforretning, som er knivskarp i samarbejdet med kunden.

Kraftvaerk lægger stor vægt på at arbejdet med kunderne er en kontinuerlig udviklingsproces – også når det første projekt er leveret. Du vil få ansvaret for dialogen med din egen kundeportfolio, hvor dit job er at levere rådgivning om den fortsatte udvikling af kundens forretning og efterfølgende få dit team til at eksekvere på idéerne og løsningerne.

Som Manager får du stort ansvar for at dit team kontinuerligt kan levere løsninger af højeste kvalitet. Du får således en nøglerolle i design og leverancefasen hvor du, i samarbejde med dit team, kommer til at arbejde med nogle af markedets mest avancerede softwareleverancer. Du vil få en stor rolle i det fortsatte arbejde med at udvikle kundens digitale forretning. Din rolle vil være med til at sikre højeste kvalitet i løsningen.

Hos Kraftvaerk er det primære fokus på udviklingen af digitale løsninger. De leverer rådgivning, udvikling af koncepter, og implementering af web- og IT-løsninger, der er blandt de bedste på markedet. Kraftvaerk er en af de førende konsulenthuse og leverer bl.a. komplekse CMS og e-handelsløsninger udviklet med udgangspunkt i bl.a. Sitecore, EpiServer, InRiver eller Cloud teknologi og de er derfor nu på udkig efter en ny kollega til at hjælpe dem med løfte opgaven. Kunderne tæller Q8, Hay, Rejsekortet, Flügger og mange andre.

De forventer at du

  • er uddannet Cand. IT eller tilsvarende
  • har en udpræget kommerciel tilgang til dialogen med dine kunder
  • er professionel og tillidsskabende
  • sikkert har erfaring med komplekse digitale løsninger – er de leveret på Episerver eller Sitecore platformene et det et ekstra plus
  • har erfaring med konsulentverdenen og gerne et godt kendskab til web- og integrationsløsninger
  • har hentet erfaringer i dit første managerjob og føler dig parat til at fortsætte din personlige og professionelle udvikling
  • har erfaring med alle faser af arkitektur- og udviklingsarbejdet

Du bliver en del af en afdeling med base i Aarhus, hvor du får ansvaret for et team af kompetente udviklere.

Bag dig har du også hele Kraftvaerks organisation, hvor der er gode muligheder for både faglig og personlig vækst i et internationalt miljø. Hos Kraftvaerk kommer du ind på en læreplads, hvor ”mestrer” og ”lærlinge” arbejder sammen, og hvor viden bliver delt mellem kollegaerne.

Om dig

Du har sikkert dit første ledelsesjob og du er passioneret i forhold til dit arbejde. Du har god forretningsforståelse og er fortrolig med både små og store løsninger. Du er kommunikerende og tillidsskabende i din tilgang til kundedialogen, og din erfaring betyder, at du er selvkørende og kan tage ansvar. Du formår altid at se løsningerne fra kundens synsvinkel og tager en proaktiv rolle – du er i stand til at klæde kunderne på til at tage de rigtige beslutninger, og samtidig har du øje for at hjælpe kunden til de bedst mulige løsninger i deres fortsatte partnerskab med Kraftvaerk.

Som person er du nysgerrig, inspirerende, videbegærlig og passioneret i forhold til dit arbejde. Du har drive og god energi, og du kan arbejde under pres, når det virkelig gælder. Du føler dig hjemme i en virksomhed og i en rolle, hvor du har ansvar, og udfordrer gerne status quo. Og ikke mindst… Du føler stolthed over de løsninger, som du er med til at levere.

___________________________________________________________________________________________________

Om Kraftvaerk

Kraftvaerk er et Nordisk konsulenthus etableret i januar 2004 og har i dag ca. 140 ansatte på kontorer i København, Aarhus, Stockholm, Helsinki og Skt. Petersborg.

Filosofien bag Kraftvaerk har sine rødder i håndværk, passion og viden. Kundernes interesser sættes forrest, og de vedligeholder den viden og de kundskaber, der kræves for effektivt at kunne skabe resultater for deres kunder. Kraftvaerks løsninger skal være profitable for både kunder og for dem selv.

I Kraftvaerk er de stolte af at blive kaldt specialister. De er blandt de bedste til digital forretningsudvikling. De er organiseret i en flad struktur uden fordyrende stabsfunktioner. De fokuserer på at udvikle sig indenfor områder, der kan tilføre deres projekter og kunder værdi. De er kendt for at levere meget høj kvalitet og få tingene gjort!

Læs mere her: https://www.kraftvaerk.com/da