Teamleder til It-Servicedesk til GF Forsikring

For vores kunde GF Forsikring søger vi en ambitiøs teamleder til It-Servicedesk. Du bliver en del af It Driftsafdelingen, med 11 andre kollegaer, og med reference til It-Driftschefen. Som teamleder af It-Servicedesk, vil du få ledelsesansvaret for 4 medarbejdere. Dit hovedfokus bliver at drive It-Servicedesken, sikrer god trivsel af dine medarbejdere og yde en optimal supportoplevelse for alle dine kollegaer i GF Forsikring.

I GF Forsikring har de ambitiøse vækstmål, og det analoge og digitale går hånd i hånd. Det stiller helt særlige krav til en moderne It-afdeling, så de kan understøtte deres kollegaer i at levere den bedste kundeoplevelse. I It Driftsafdelingen arbejder de hele tiden på at understøtte forretningen med moderne løsninger. De baserer deres systemer og løsninger på Microsoft, Citrix og Oracle og har outsourcet deres netværk og server infrastruktur. Du vil opleve en meget flad organisatorisk struktur og en uformel tone, og du vil have mulighed for en stor grad af frihed og selvstændighed.

Dine arbejdsopgaver:

 • Yde 1. level support
 • Motivere og coache medarbejderne
 • Holde udviklingssamtaler
 • Bidrage til og sikre en høj trivsel i teamet

Udover ovenstående opgaver, skal du sammen med dine kollegaer medvirke til effektiv vidensdeling i afdelingen med henblik på at sikre høj faglighed i opgaveløsningen og et generelt højt vidensniveau i teamet.

Om dig:

 • Du har 2-3 års ledererfaring
 • Du er en motiverende leder og optræder imødekommende både overfor dit team og resten af dine kollegaer
 • Du er skarp til koordinering, opfølgning og rapportering
 • Du er teknisk stærk, og har gerne erfaring som it-konsulent
 • Du er god til at prioritere din tid, planlægge dine opgaver samt overholde deadlines
 • Du er løsningsorienteret og ikke bleg for at tage en opgave ”der ikke lige står i jobbeskrivelsen”
 • Du arbejder med it, fordi du ikke kan lade være
 • Du er en stærk kommunikator – både i tale og skrift
 • Du kan fremvise en straffeattest

Du sidder sikkert som Seniorkonsulent/Drifts- eller supportansvarlig og har i de seneste par år haft indgående ledererfaring for et mindre team af 2-5 medarbejdere. Ydermere har du et teknisk stærkt fundament og du går helt naturligt forrest og yder god service.

GF Forsikring tilbyder:

Et spændende job i et miljø med høje faglige kompetencer, en uformel omgangstone, hvor de samtidig er forretningsorienterede og har et godt, socialt sammenhold. Som kollega vil du nyde gavn af en inspirerende hverdag med et stærkt bagland med daglig sparring og support. Du vil desuden få glæde af deres attraktive personaleforhold; herunder massage samt en lækker og sund frokostordning. De sørger også for at tilrettelægge et grundigt on boarding-forløb til dig, så de sikrer dig de bedst mulige betingelser for at lykkes i jobbet.

________________________________________________________________________________________________

OM GF Forsikring

GF Forsikring er et medlemsejet selskab med mere end 300.000 medlemmer. Hvert år deler vi overskuddet, og siden starten i 1967 er det blevet til mere end 3 milliarder kroner til medlemmerne. GF Forsikring har samtidig nogle af de mest tilfredse medlemmer i branchen. Det har vi vores mere end 600 dygtige og engagerede medarbejdere rundt i landet at takke for.

GF Forsikring har i 2020 vundet prisen for bedste digitale løsninger i en Finansiel virksomhed.
Er du nysgerrig efter at vide mere om GF, så tryk her