Fullstack udvikler til Kraftvaerk København

Er du en af branchens dygtigste software udviklere? Længes du efter at udnytte dine evner og bidrage til at bruge dine evner i stor skala, når du og dine kollegaer leverer markedets bedste digitale løsninger til kunder i hele Norden?

Så er du måske den kandidat vi søger til jobbet som konsulent til vores kunde Kraftvaerk på deres kontor i København.

Hos Kraftvaerk er det primære fokus digital forretningsudvikling. Indenfor denne ret brede definition leverer de rådgivning, udvikling af koncepter, og implementering af forskellige e-handels og IT-løsninger, der er blandt de bedste på markedet.

Hvad har du i bagagen?

  • Du har en baggrund som datalog, ingeniør, datamatiker eller tilsvarende
  • Du har sikkert opnået dine første at arbejde 2-5 år og høstet dine første erfaringer. Nu synes du det er det rette tidspunkt at udfordre dine evner yderligere
  • Du trives med at bidrage i hele udviklingsstakken
  • Hvis du har erfaring fra Sitecore løsninger er det en absolut fordel
  • Du har stor interesse for .NET teknologier, de nyeste front-end trends, SQL etc.
  • Du ønsker at blive fagligt udfordret i hverdagen

Fremtiden

Du vil blive tilknyttet nogle af de mest spændende udviklingsprojekter i branchen på mindre teams, hvor du kommer til at kunne gøre en forskel. Du vil komme til en virksomhed, der løbende udvikler sine medarbejdere. Du har måske allerede gjort dig tanker om, hvordan din fremtid ser ud og hos Kraftvaerk vil der altid være mulighed for at udvikle dig – hvad enten du ønsker at fortsætte i det tekniske spor med programmering, teknisk projektledelse, systemarkitektur og andre discipliner eller du med tiden ønsker at dygtiggøre dig indenfor forretningsudvikling og ledelse i en mere udadvendt rolle.

Du bliver en del af en afdeling med base i København, hvor du bliver en del af et team af kompetente udviklere.

Bag dig har du også hele Kraftvaerks organisation, hvor der er gode muligheder for både faglig og personlig vækst i et internationalt miljø. Hos Kraftvaerk kommer du ind på en læreplads, hvor ”mestrer” og ”lærlinge” arbejder sammen, og hvor viden bliver delt mellem kollegaerne.


Om Kraftvaerk

Kraftvaerk er et Nordisk konsulenthus etableret i januar 2004 og har i dag ca. 150 ansatte på kontorer i København, Aarhus, Stockholm, Helsinki og Skt. Petersborg.

Filosofien bag Kraftvaerk har sine rødder i deres håndværk, passion og viden. Kundernes interesser sættes altid forrest, og de vedligeholder den viden og de kundskaber, der kræves for effektivt at kunne skabe resultater for deres kunder. Kraftvaerks løsninger skal være profitable for både kunderne og for dem selv.

I Kraftvaerk er de stolte af at blive kaldt specialister. De er blandt de bedste til digital forretningsudvikling. De er organiseret i en flad struktur uden fordyrende stabsfunktioner. De fokuserer på at udvikle sig indenfor områder, der kan tilføre deres projekter og kunder værdi. De er kendt for at levere meget høj kvalitet og få tingene gjort!