Senior backend udvikler til Mindworking

Brænder du for web-teknologi, og har du minimum 3 års erhvervserfaring indenfor området? Kan du udvikle optimerede webløsninger baseret på de nyeste teknologier? Drømmer du om at blive en del af et ambitiøst team, hvor du får mulighed for at præge den fremtidige udvikling? Så̊ er jobbet i Mindworkings webafdeling måske noget for dig.  

Mindworking udvikler software til ejendomsmæglerbranchen. De hjælper deres kunder til at holde sig helt i front, når det handler om at få gevinst af teknologiens muligheder. Deres innovation drives af alt det, der forbedrer processer, sparer tid, gør hverdagen nemmere og bundlinjen bedre for  deres  kunder.  

Til webteamet  søger Mindworking en passioneret  senior  backend udvikler, som bliver involveret i hele processen fra første skitse på et website til en ejendomsmægler til den endelige release. Du  får  et tæt samarbejde med et kompetent team på 5 webudviklere med reference til  Web Development Manageren. 

Dine primære arbejdsopgaver  

  • Udvikling af Mindworkings leverenceplatform, API'er samt interne værktøjer
  • Deltagelse i udvikling af websites
  • Sparring og vidensdeling med kollegaer  
  • Deltagelse i 2nd level support af kundeløsninger  

Dine kvalifikationer  

  • Mindst 3 års erhvervserfaring  som webudvikler eller lignende 
  • Solid erfaring med PHP, SQL og Git 
  • Erfaring med JavaScript
  • Erfaring med AWS og WordPress vil være en fordel, men ikke et krav
  • Flydende i dansk i både skrift og tale  

Som person er du selvkørende og trives i et agilt miljø, hvor der er gang i mange projekter. Du har fokus på at levere løsninger af høj kvalitet og har sans for detaljen. Du er selvledende, overholder dine deadlines, og trives i dialogen med kunder. Du vil noget med din karriere og er ambitiøs på både egne og Mindworkings vegne.  

Mindworking  tilbyder dig et attraktivt job i en dynamisk virksomhed i vækst. Du bliver en del af en uformel organisation, hvor der er højt til loftet og hvor der løbende igangsættes mange nye initiativer. 


Om Mindworking 

Mindworking A/S leverer softwareløsninger til ejendomsmæglerbranchen. De  udvikler unikke værktøjer baseret på en dybdegående indsigt i branchen og viden om teknologiens muligheder. De  er markedsleder i Danmark og betragter  deres  kunders succes og udfordringer, som  deres. Enabling you  er  deres  mantra – at gøre  deres  kunder i stand til at optimere deres forretning med  deres  værktøjer  er succeskriteriet.  De  bor centralt i Aarhus i et inspirerende miljø – og  de  er pt. 55 dedikerede medarbejdere, som hver dag fokuserer på relevant og brugervenlig innovation.  

Læs mere om Mindworking  her