Fullstack udvikler til spændende vækstvirksomhed

For Sport Solution A/S i Åbyhøj, søger vi en dygtig fullstack webudvikler, der skal være med til den fortsatte udvikling af virksomhedens markedsledende produkter.

Sport Solution beskæftiger i alt 14 medarbejdere, der udvikler og leverer digitale IT-totalløsninger til fitness- og idrætsbranchen i Danmark, Sverige og Storbritannien. Virksomheden har været udnævnt til Gazellevirksomhed ad flere omgange, er i dag førende på det danske marked, og er i stærk fremgang i udlandet, hvor der er et stort uudnyttet potentiale. Virksomheden er i dag en del af den Nordiske gruppe, har en stærk økonomi og et bagland, som bakker op om de store ambitioner.

Et indblik i din nye arbejdsdag

Du vil blive en vigtig del af udviklingsafdelingen, og det forventes, at du er parat til at udfylde en nøglerolle i vedligeholdelse af kerneproduktet og forestå en kommende migrering til nye platform, som udgør kernen i det fortsatte udviklingsarbejde. Sport Solution arbejder efter agile metoder og bruger SCRUM som rammeværktøj.

Vi forventer at du:

  • Har erfaring med udvikling i af webløsninger på Microsoft stakken (C#, .Net Core, MVC, ASP.Net og Microsoft SQL Server)
  • Brænder for levere god kode og sætter en ære i at levere kvalitet
  • Har en relevant IT-uddannelse på f.eks. bachelor niveau eller højere
  • nok har 2 års erfaring eller mere
  • Har viden om unit testing
  • Behersker dansk og engelsk på højt niveau i både skrift og tale.
  • Kender til Clean Code og SOLID principper
  • Måske har viden om applikationer der drives i Azure

Du vil blive en del af en arbejdsplads i konstant udvikling med korte beslutningsveje og stor indflydelse på egne opgaver og løsninger. For den rette person er er virkeligt tale om en mulighed for at udvikle sig selv, sætte præg på hverdagen og få succes sammen med en team af unge passionerede kollegaer.

Som medarbejder i Sport Solution får du en række personalegoder, og hvis du selv byder ind med ideer til efteruddannelse, er virksomheden meget lydhøre. Derudover får en god frokost- og frugtordning, fri sodavand og en god pensionsordning inklusive sundhedsforsikring – og selvfølgelig gratis fitnessmedlemskab hos udvalgte kunder. Virksomhedens fede kontorer i Frichsparken kommer til at danne rammerne omkring dine fremtidige arbejdshverdage.