Solution Architect til Mjølner Informatics

For vores kunde, Mjølner Informatics A/S i Aarhus, søger vi en skarp Solution Architect.

Er du klar til at få udviklet din faglighed ved at bygge forretningsskabende IT-løsninger hos Mjølner Informatics og bringe IT i anvendelse i et dynamisk software- og designhus med en høj faglighed og en række markedsførende kunder?

Mjølner Informatics er et dansk software- og designhus med 100 ansatte. De leverer forretningsskabende IT-løsninger til en lang række kunder såsom Vestas og Stofa på alt fra pc, web og mobil til IoT og indlejrede platforme.

Din hverdag

Som Solution Architect i Mjølner vil du få en spændende, omskiftelig hverdag med faglige udfordringer gennem skiftende projekter. Projekterne har en varighed af 3-12 måneder og udføres i teams af 3-10 kollegaer der dækker faglighederne projektledelse, UX, grafik, arkitekt, backend og frontend. Opgaverne spænder bredt med mange domæner, kunder, platforme og sprog, og du vil derigennem kunne udvikle din faglighed i mange forskellige retninger.

Som Mjølner-medarbejder tilrettelægger du selv din hverdag, da de tror på tillid frem for kontrol, og med vidensdeling i højsædet har du altid mulighed for at inspirere andre og blive inspireret.

Du får dygtige, udadvendte kolleger med god videndeling, der alle brænder for deres faglighed og for projektets succes. De udgør kernen i et meget socialt miljø, som farver hverdagen såvel på arbejdet som efter fyraften med mange sociale arrangementer. De prioriterer hinanden og deres sociale fællesskab. De har en meget aktiv personaleforening, hvis udvalg står for en lang række arrangementer som: Chippen i dippen (fredagsbar), kulturoplevelser som æblerov og museumsbesøg, motionsløb, badminton, filmklub (med egen biograf i kælderen), motionsrum, vinsmagning, sommer-, forårs- og julefest.

Hvem er du

Du har en længerevarende IT-uddannelse som ingeniør eller datalog, og har en lyst til at udvikle dig selv og dit fag i tæt samarbejde med dine kollegaer. Du har sandsynligvis en baggrund som senior softwareudvikler eller arkitekt med en høj faglig profil inden for primært .NET eller Java, og med nogle års relevant erhvervserfaring.

Du er selvstændig og initiativrig og har et drive inden for alle faser i softwareudviklingsprocessen; fra analyse, krav og design over implementering til test og release.

Der er stor variation i de opgaver Mjølner løser. Derfor ansættes der aldrig personer med kun ét projekt for øje. Det betyder også at de i høj grad ansætter efter det potentiale de ser i dig og ikke kun dine konkrete kompetencer.

Du skal være blandt de dygtigste inden for dit fag; nysgerrig på teknologiens forretningsskabende muligheder såvel som dygtig til formidling af viden. Sidst, men absolut ikke mindst, skal du være udadvendt og indstillet på at indgå i et meget socialt miljø.

Hvad kan Mjølner kan tilbyde dig?

Som arbejdsplads tilbyder Mjølner dygtige, kreative og frem for alt engagerede kollegaer. De har et højt niveau af vidensdeling på tværs af projekterne og en uformel omgangstone, der giver plads til diversitet og udvikling.

Mjølner har mere end 30 år på bagen, og er dermed et modent softwareudviklingshus. Dette kommer til udtryk i et højt fagligt niveau inden for projektdiscipliner som projektledelse, kravstyring, softwarearkitektur og brugervenlighed, og de arbejder konstant på at mestre disse endnu bedre.

De er en fleksibel arbejdsplads, der rummer det hele menneske med respekt for familie og fritid. Det sociale fællesskab er stærkt både i hverdagen og til deres mange sociale arrangementer, og de afholder fredagsbarer og flere årlige fester og huser både en film- og en løbeklub og rummer gerne endnu mere.

Mjølner er gentagne gange blevet kåret som en af Danmarks allerbedste it-arbejdspladser.


Hvem er Mjølner Informatics:

Hos Mjølner Informatics brænder de for at skabe værdi for virksomheder via softwareudvikling og brugervenligt design. De skaber innovative og holistiske digitale løsninger, som tilføjer værdi til deres kunders forretning nu og i fremtiden. De er en it-virksomhed med en faglig diversitet, der skiller sig ud fra mængden. Deres kernekompetencer er softwareudvikling, Data Insights, digital transformation, end-to-end projekter, digitaliseringsrådgivning, interface design, Internet of Things og User Experience. De leverer i form af både projekter og konsulenter. Samtidig ligger de helt i top på listen over Danmarks bedste it-arbejdspladser.

Du kan læse mere om Mjølner Informatics her.