Lead frontend-udvikler til Mjølner Informatics

For vores kunde, Mjølner Informatics A/S i Aarhus, søger vi en dygtig og erfaren Lead frontend-udvikler.

Er du klar til at få et stort ansvar, være med til at udfordre kundernes løsninger og er du velbevandret i nogle af de nyeste frontend-teknologier og frontend-arkitektur, så er dette måske den helt rette stilling for dig.

Som Lead frontend-udvikler hos Mjølner får du en essentiel rolle i en omskiftelig hverdag, hvor du bygger værdiskabende IT-løsninger hos nogle af deres spændende kunder og bringer liv i IT-løsninger, der gør en forskel for brugerne. Alt sammen i et dynamisk software- og designhus med en høj faglighed og kunder der eksempelvis tæller OK, Vestas og Bankdata.

Du kommer ud på forskellige opgaver og ser derfor løbende nye projekter, problemstillinger, teknologier og måder at gøre tingene på – herigennem udvikler du løbende din faglighed. Det er vigtige erfaringer du gør dig, når du både skal være med til at udvikle nye, holistiske løsninger og samtidig opkvalificerer kundens eksisterende team – det er dig, teamet kigger på, når den bedste tekniske løsning skal findes!

Din hverdag

Som Lead frontend-udvikler og konsulent indgår du i en række projekter for nationale og internationale kunder og sidder både inhouse hos Mjølner og onsite hos kunderne.

Projekterne spænder bredt, og for tiden arbejder vi eksempelvis på crossplatform-løsninger udviklet i Native Script, single-page applikationer udviklet i React og udvikling i nyeste Angular.

Du arbejder tæt sammen med UX- og designkonsulenter for at sikre, at bruger- og forretningsanalyse, interaktions- og grafisk design implementeres på bedst mulig vis.

Du tilrettelægger selv din hverdag, da Mjølner tror på tillid frem for kontrol. Mjølner rummer det hele menneske, hvilket betyder, at de har respekt for familie og fritid.

Mjølner prioriterer hinanden og det sociale fællesskab. Derfor kan du, hvis du har lyst, blive en del af en række udvalg. Uanset hvad bliver du inviteret til arrangementer som: Chippen-i-dippen (fredagsbar), biograf- og teaterture, sommer- og julefest, LAN og mange, mange flere.

Hvem er du

Du er en erfaren frontend-udvikler med min. 5-7 års udviklererfaring og vi forventer en meget høj faglighed. Du interesserer dig for nye teknologier og værktøjer, og forventer du naturligt tager ansvar for virksomhedens løbende udvikling på frontendopgaver. Du har stærke kompetencer inden for teknologier som Angular og/eller React.js, gerne med tilhørende arkitektur. Du har måske endda også god erfaring med andre frontend-teknologier som JavaScript, Typescript og CSS.

Du har muligvis en længerevarende IT-uddannelse og har lyst til at udvikle dig selv og dit fag i tæt samarbejde med dine kollegaer. Som person er du nysgerrig og videbegærlig og er dermed i stand til at sætte dig ind i kundernes forretning, så værdiskabelsen i IT-løsningen sikres.

Som konsulent trives du med en hverdag, der både er hos Mjølner og ude hos kunderne som udstationeret. Du bestræber dig på løbende at leve op til vores værdier, som er fundamentet for vores succes: Fællesskab & Tillid, Faglighed & Sund Fornuft og Nysgerrighed & Engagement.

Hvad kan Mjølner kan tilbyde dig?

Som arbejdsplads tilbyder Mjølner dygtige, kreative og frem for alt engagerede kollegaer. De har et højt niveau af vidensdeling på tværs af projekterne og en uformel omgangstone, der giver plads til diversitet og udvikling.

Mjølner har mere end 30 år på bagen, og er dermed et modent softwareudviklingshus. Dette kommer til udtryk i et højt fagligt niveau inden for projektdiscipliner som projektledelse, kravstyring, softwarearkitektur og brugervenlighed, og de arbejder konstant på at mestre disse endnu bedre.

De er en fleksibel arbejdsplads, der rummer det hele menneske med respekt for familie og fritid. Det sociale fællesskab er stærkt både i hverdagen og til deres mange sociale arrangementer, og de afholder fredagsbarer og flere årlige fester og huser både en film- og en løbeklub og rummer gerne endnu mere.

Mjølner er gentagne gange blevet kåret som en af Danmarks allerbedste IT-arbejdspladser.

________________________________________________________________________________

Hvem er Mjølner Informatics:

Hos Mjølner Informatics brænder de for at skabe værdi for virksomheder via softwareudvikling og brugervenligt design. De skaber innovative og holistiske digitale løsninger, som tilføjer værdi til deres kunders forretning nu og i fremtiden. De er en IT-virksomhed med en faglig diversitet, der skiller sig ud fra mængden. Deres kernekompetencer er softwareudvikling, Data Insights, digital transformation, end-to-end projekter, digitaliseringsrådgivning, interface design, Internet of Things og User Experience. De leverer i form af både projekter og konsulenter. Samtidig ligger de helt i top på listen over Danmarks bedste IT-arbejdspladser.

Du kan læse mere om Mjølner Informatics her.