Ambitiøs Power BI udvikler og user adoption specialist til Matas

For Matas A/S i Allerød søger Recruit IT en ambitiøs Power BI udvikler, som udover at være dygtig og kompetent Power BI udvikler også har potentiale til at blive user adoption specialist og dermed omdrejningspunktet for de mange forretningsbrugere af Power BI i Matas.

Du vil blive en del af BI-teamet i Matas’ It-afdeling. BI-teamet har ansvar for alle produktionsdata og for udvikling af BI løsninger, rapportering og ad hoc dataanalyser. Forretningsbrugerne for disse løsninger kommer fra mange forskellige afdelinger, bl.a. salg og marketing, E-commerce, Finans, Indkøb og forskellige interessenter i Supply Chain-leddet.

Via dit samarbejde med kollegaer i BI-teamet, forretningsbrugere og andre interessenter vil du over tid få en dyb indsigt i de forretningsmæssige behov, som løsningerne skal medvirke til at løse. Du vil komme til at medvirke med den fortsatte identifikation af datakilder, vedligehold og udvikling af datamodeller, og derved understøtte hele forretningens behov for indsigt, samt, ikke mindst, medvirke til sikring af stabil drift og høj kvalitet i BI-miljøet.

For den rette person er dette en mulighed for at spille en meget væsentlig rolle i et særdeles avanceret BI-miljø.

Du vil ansvaret for:

 • Direkte samarbejde med forskellige forretningsbrugere med henblik at forstå deres behov og derefter at identificere den rigtige tilgang til datakilder og data modellering
 • Anvendelse af Power BI til at udvikle rapporter og dashboards
 • Samarbejde med Azure Data Engineers, BI-teamet og data analytikere i hele Matas og medvirke til at skabe fundamentet for data flows og shared data sets, som kan anvendes af forretningsbrugere til at skabe deres egne Power BI rapporter

 • Uddanne forretningsbrugere i Power BI samt facilitere kontinuerlig udvikling af data analytics i hele Matas
 • Fører an i user adoption aktiviteter i hele Matas
 • Lede udviklingen af Power BI discovery initiativer, specielt i forhold til mulighederne med Azure Analysis Services, Azure Data Lake og Microsoft D365
 • Anvendelse af Power Query(M) og DAX til transformation af data sets til enterprise modeller og applikations specifikke løsninger.

Din baggrund og kompetencer omfatter bl.a.:

 • Erfaring med eller solidt kendskab til dataanalyse, visualisering og dashboard design
 • Erfaring med at udstille data via PowerQuery(M) og load og transformation af data til data modeller
 • Indsigt i at anvende DAX til fx at skabe aggregate measures og complex formulas i Power BI
 • Evne til at kommunikere med forskellige interessenter i Matas og en lyst til at afmystificere brugen af data og teknologi – og gøre det lettere for brugerne at anvende Power BI.

Det vil være et plus, hvis du også har:

 • Erfaring med eller kendskab til forskellige User Experience (UX) metoder
 • Erfaring med Transact-SQL og har skrevet stored procedures og arbejdet med optimering af query performance
 • Basal forståelse af Power BI administration – herunder security og basic governance
 • Nysgerrighed og begejstring over muligheder og nye features i Power BI, en platform, der er i kontinuerlig udvikling – bl.a. med månedlige updates, hvor du naturligt deler ideer og nye muligheder med BI teamet.

Matas tilbyder dig:

En stilling, hvor du får optimale muligheder for både faglig og personlig udvikling. Du kommer til at arbejde i et ambitiøst team, hvor du vil møde kollegaer der er helt i front med tanker, planer og strategier for at kunne understøtte hele Matas, som en spændende vækstorienteret virksomhed i stærk digital udvikling. Arbejdsmiljøet indeholder en glad og humoristisk omgangstone. Matas tilbyder naturligvis løn og benefits, der modsvarer dine kvalifikationer og erfaringer.

Du vil komme til at referere til Shumail Ahmed, Head of Development & Data.

Matas samarbejder med Recruit IT om denne stilling. Du kan flere informationer ved at kontakte Recruit IT v/Partner Claus Porse, +45 20 87 86 17 eller cpo@recruit-it.dk

________________________________________________________________________________________________

Matas
Matas blev grundlagt som en frivillig indkøbskæde i 1949. I dag er Matas en børsnoteret virksomhed og består af 263 fysiske butikker i Danmark, en webshop samt Club Matas, som er en af Danmarks største og mest anerkendte loyalitetsprogrammer med mere end 1,6 mio. aktive medlemmer. I alt er der ansat omkring 3.000 medarbejdere i butikkerne og på hovedkontoret i Allerød. Ansvarlighed er nøgleordet for vores arbejde, uanset om vi taler om vores produkter eller vores adfærd i forhold til såvel kunder, ansatte og miljø. Matas er kendt for at levere skønhed og velvære for livet. Det mål når vi ved at arbejde med 6 fokusområder: Mere personlige, grønne, danske, sanselige, enkle og for alle. Matas – skønnere sammen. Læs mere om Matas her.