Account Manager til Itavis

Brænder du for salg af moderne IT-Infrastruktur, hosting og cloudløsninger? Så er det måske dig vi leder efter. På vegne af Itavis, søger vi en erfaren Account Manager, der forstår at kommunikere moderne IT-løsninger som en attraktiv vare for forretningen. Du vil blive en del af deres professionelle team med base i Klampenborg; og med reference til virksomhedens ledelse, vil du vækste salget til virksomhedens nye og eksisterende kunder.

Du vil arbejde med stor frihed under ansvar, og du vil få pladsen til at have indflydelse på din egen tid. Hverdagen som Account Manager er spændende, med en stor kontaktflade og gode muligheder for personlig og faglig udvikling – Alt sammen i et professionelt team, hvor fællesskab og en uformel omgangstone er højt prioriteret.

Itavis er en højt kvalificeret leverandør af professionelle Cloud-produkter, og det er derfor vigtigt at du har et naturligt drive, er opsøgende og initiativrig. Du er fleksibel og kan trives med ambitiøse kollegaer og en hverdag, hvor der altid er fart på. Itavis lægger stor vægt på, at seriøsitet og grundighed er i hovedsædet, og forventer dette af deres medarbejdere. De er en virksomhed, der kan tilbyde spændende udfordringer, relevante videreuddannelser, samt et rummeligt og humoristisk arbejdsmiljø.

Faglige kompetencer:

  • Du har erfaring med salg af IT-løsninger, hosting- og cloudløsninger
  • Du kender din vej til beslutningstagerne
  • Du mestrer de gængse salgsprocesser som opsøgende salg, tilbud og kundemøder
  • Du har erfaring med hele salgsprocessen herunder kontrakter, budgetansvar, kundepleje og mersalg

Personlige kompetencer:

  • Som person er du tæt på kunderne og god til at opbygge relationer
  • Din gennemslagskraft og vindermentalitet er resultatet af din stærke dialog med kunderne
  • Du er en erfaren købmand, der ved, hvornår man skal investere i en fremtidig relation
  • Du er ambitiøs og ved, at resultater skabes af vedholdenhed og forståelsen for dine kunders behov
  • Du er typen der kan lide at tage ansvar og følge tingene til dørs

Virksomheden tilbyder:

Itavis tilbyder en mulighed for at gøre karriere i en voksende virksomhed. Dine kunder er forventeligt i segmentet 100-500 medarbejdere, og du får stor indflydelse på valget af salgsstrategi og dit kundesegment. Med din viden og erfaring, vil du have indflydelse på hvordan Itavis udvikler sig i fremtiden. Du vil blive tilbudt en attraktiv lønpakke bestående af en fast løn og naturligvis en resultatafhængig andel i bonus.

For den rette kandidat, er der tale om en spændende stilling i en virksomhed med meget store muligheder for at påvirke sin egen hverdag.

_____________________________________________________________________________________

Hvem er Itavis?

Itavis er en IT-virksomhed med veluddannede og topmotiverede medarbejdere, der forstår deres kunders behov for effektive og sikre løsninger – Dét har de hjulpet dem med 20 år. Hos Itavis møder du altid kompetente, ambitiøse og servicemindede medarbejdere.

Itavis tilbyder næste generation af gennemtestede og værdiskabende IT-løsninger, der understøtter kundernes forretning. Hos Itavis vil man opleve, at al ekspertise og erfaring med IT-løsninger har ét fokus: Det bedste fundament tilpasset kundens behov.

Her møder man medarbejdere, der forstår, at velfunderet teknisk hjælp bygger på ærlig og dialogbaseret rådgivning. Et godt samarbejde bygger på gensidig tillid og et indgående kendskab til hinanden. Derfor har alle medarbejdere både forståelse for, og fokus på, kundens ønsker og krav. Samtidig forstår de at tænke forretningsmæssigt på kundens vegne og hjælpe dem med at nå nye og bedre resultater.

Du kan læse mere om Itavis her