IT-supporter til SPORTMASTER

Brænder du for IT og teknologier og måske sport? Så har du nu muligheden for at blive SPORTMASTERS nye IT-supporter.

SPORTMASTER ønsker en erfaren og alsidig IT-supporter, der kan deltage i at levere den bedste IT-service for alle medarbejderne i SPORTMASTER, både på hovedkontoret og i butikkerne. Som IT-supporter er du den første, dine kollegaer møder, når de har brug for hjælp. Den vigtigste opgave er derfor at yde en hurtig og god service til dine kollegaer og sikre, at IT holder, hvad de lover, og leverer til tiden.

Dine opgaver vil typisk være:

  • 1. og 2. level support i servicedesk
  • Support til brugere på forskellige platforme, herunder PC´ere, printere, mobiltelefoner m.m.
  • Bruger- og systemsupport på vores POS (Kasseløsning)
  • Deltage i opdatering af eksisterende systemer og udrulning af nye

Din personlige profil:

  • Du er god til at kommunikere i skrift og tale
  • Du er god til at samarbejde og hjælpe dine kollegaer hvor der er behov
  • Du trives i et uformelt miljø, med plads til alle

Du har sandsynligvis nogle års erfaring som IT-supporter, og meget gerne fra en lignende virksomhed eller organisation. Du har sandsynligvis viden om Microsoft teknologier og infrastruktur, men er ikke religiøs i din tilgang til teknologi.

Desuden vil det blive betragtet som en fordel, hvis du har kendskab til retail og retailsystemer.

Det er dog dit engagement og interesse for IT og support, der er det vigtigste element for at lykkedes i jobbet.

Hvad tilbyder SPORTMASTER:

Du tilbydes et særligt spændende job i en stærk retailkæde, med rigtig gode muligheder for både faglig og personlig udvikling. – Du vil i rollen som IT-supporter få en væsentlig rolle i at sikre driften og tilgængeligheden på rejsen mod et nyt og bedre IT-setup.

___________________________________________________________________________________________________

Hvem er SPORTMASTER?

I 40 år har SPORTMASTER arbejdet fokuseret på at opnå den markedslederposition, kæden har i dag. Med talrige butikker er de ikke blot Danmarks største sportskæde, men også den mest populære blandt danskerne. Ud over butikkerne, tilbyder SPORTMASTER en hurtigt voksende internetbutik samt kundeklub, der tillader kunderne frihed til at handle og blive inspireret, hvor som helst og når som helst. Kæden beskæftiger mere end 1.000 medarbejdere.

I 2019 blev SPORTMASTER opkøbt af Sportmaster Pte. Ltd., der har butikker af samme navn i bl.a. Kina, Polen, Rusland, Ukraine, Hviderusland og Kasakhstan. SPORTMASTER (Danmark) er virksomhedens første vesteuropæiske investering, hvorfra forventningen er at kunne bygge yderligere på i ekspansionsrejsen i Vesteuropa.

Du kan læse mere om SPORTMASTER her: https://sportmaster.dk/om-sportmaster