Business Central System Consultant til BHJ A/S

For BHJ søger vi en ny kollega i IT-afdelingen, hvor der hersker stærke værdier og en uformel kultur.

Brænder du for at arbejde med ERP-systemer, og trives du med variation i opgaverne – herunder at arbejde med opsætning og implementering af standardløsninger, analyser og support? Så er denne stilling måske noget for dig?

Som Dynamics Business Central System Consultant i BHJ, får du en væsentlig rolle i implementering af leverancer i en global virksomhed med afdelinger i 14 lande, hvor hovedparten er standardiserende løsninger. Du arbejder tæt sammen med den øvrige forretning,  hvor I sammen sikrer, at den samlede løsning giver optimal værdi for virksomheden.

Udover deltagelse i implementeringer får du mulighed for at supportere kolleger med driftsopgaver i forbindelse med brug af Microsoft Dynamics 365 Business Central.

Har du de fornødne tekniske kompetencer, får du også mulighed for at assistere, hvis der måtte være mindre tekniske opsætninger, der skal løses ude hos kunderne.  

Du bliver en del af et stærkt team med fagligt kompetente kolleger, som står klar til at hjælpe og guide dig til at blive en dygtig konsulent. Der er således mange muligheder for at udvide og opkvalificere dine kompetencer og udvikle dig både fagligt og personligt.

Stillingen refererer til vores ERP Manager, og organisatorisk er stillingen placeret i IT-afdelingen, der er en shared service funktion for BHJ og Essentia Protein Solutions – to forretningsområder under The Lauridsen Group, Inc. 

Om dig

  • Generel erfaring med NAV / Microsoft Dynamics 365 BC
  • Har erfaring med og er god til at gennemskue driftsprocesser og finde løsninger 
  • Kendskab til Continia produkterne er et plus (Document Capture, Payment Management etc.)
  • Tekniske kompetencer og teknisk interesse er en fordel
  • Du trives i den udadvendte rolle og motiveres af at hjælpe dine kolleger
  • Du har et godt drive, er selvmotiverende, vedholdende og en sikker afslutter
  • Du har et godt overblik, og du trives med at have mange bolde i luften

Du vil komme til at servicere kolleger i ind- og udland, og skal således være indstillet på, at der kan forekomme rejseaktivitet. 

BHJ tilbyder  

I BHJ er der en stærk tro på de langvarige relationer – også i forhold til medarbejderne. BHJ vægter medarbejderens personlige motivation højt, og de arbejder strategisk med at bevare en attraktiv kultur, som højner trivsel og performance. BHJ tilbyder en global, indbydende, og på alle måder attraktiv arbejdsplads, med en uformel omgangstone, godt socialt samvær og personalegoder.

Du får løn efter kvalifikationer, sundhedsforsikring, aktiv personaleforening, kantineordning og fleksibilitet til at planlægge din egen hverdag, så du får den rette work-life-balance.

Stillingen har base i Gråsten, og der er mulighed for hjemmearbejdsplads efter nærmere aftale.


Om BHJ og  Essentia  Protein Solutions:

BHJ og Essentia Protein Solutions er internationale selskaber i den amerikanske koncern The Lauridsen Group, Inc.

BHJ er en international koncern med 24 fabrikker og aktiviteter i kød- og fiskeindustrien. Aktiviteterne er opdelt i to primære forretningsområder:

  • Indsamling, forædling og distribution af animalske biprodukter til dyrefoder
  • Handel med ferske og frosne kød- og biprodukter til human ernæring og farmaci

Essentia Protein Solutions er med egne fabrikker og et globalt set-up førende inden for animalske proteiner til fødevareindustrien.

Tilsammen tæller de to selskaber mere end 1.400 medarbejdere.

Læs mere på www.bhj.com og www.essentiaproteins.com