Manager – Enterprise E-business projekter til Kraftvaerk

Vil du have en nøglerolle i en voksende international virksomhed, hvor du bl.a. vil arbejde med at løfte kundens forretning ved at udvikle komplekse skræddersyede webløsninger? Så har du muligheden nu – Vores kunde, Kraftvaerk, har tiltagende succes og søger derfor en ambitiøs og dygtig manager, som skal arbejde tæt sammen med deres dygtige udviklere og konsulenter i sit eget team, og dertil samarbejde med kunder.

Hos Kraftvaerk er det primære fokus på udviklingen af digitale løsninger. De leverer rådgivning, udvikling af koncepter, og implementering af web- og IT-løsninger, der er blandt de bedste på markedet. Kraftvaerk er en af de førende konsulenthuse og leverer bl.a. komplekse CMS og e-handelsløsninger udviklet med udgangspunkt i bl.a. Sitecore, EpiServer, InRiver og de er derfor nu på udkig efter en ny kollega til at hjælpe dem med løfte opgaven. Kunderne tæller blandt andre Garant, Q8, Hay, Rejsekortet, Flügger og mange andre.

Som Manager hos Kraftvaerk får du stort ansvar for at dit team kontinuerligt kan levere løsninger af højeste kvalitet. Du får således en nøglerolle i design og leverancefasen hvor du, i samarbejde med dit team, kommer til at arbejde med nogle af markedets mest avancerede digitale leverancer. Du vil ligeledes være inde over hele processen i udviklingen af løsningerne i tæt samarbejde med kunden. Din rolle vil være med til at sikre højeste kvalitet i løsningen.

De forventer at du

  • er uddannet datalog, software ingeniør eller har en lignende baggrund.
  • har solid erfaring med web- og integrationsløsninger.
  • enten sidder i det første managerjob eller føler dig parat til at tage ledelsesopgaven i deres projekter
  • har erfaring med alle faser af leverance- og udviklingsarbejdet.

Du bliver en del af en afdeling med base i København eller Aarhus, hvor du får ansvaret for et team af kompetente udviklere og konsulenter.

Bag dig har du også hele Kraftvaerks organisation, hvor der er gode muligheder for både faglig og personlig vækst i et internationalt miljø. Hos Kraftvaerk kommer du ind på en læreplads, hvor ”mestrer” og ”lærlinge” arbejder sammen, og hvor viden bliver delt mellem kollegaerne.

Om dig

Du er passioneret i forhold til dit arbejde. Du har god forretningsforståelse og er fortrolig med både små og store løsninger. Du er grundig og analyserende i din tilgang til udviklingsopgaverne, og din solide erfaring betyder, at du er selvkørende og kan tage ansvar. Du formår altid at se løsningerne fra kundens synsvinkel og tager en proaktiv rolle – du er i stand til at klæde kunderne på til at tage de rigtige beslutninger, og samtidig har du øje for at hjælpe kunden til de bedst mulige løsninger.

Som person er du nysgerrig, inspirerende og videbegærlig i forhold til dit udviklingsarbejde. Du har drive og god energi, og du kan arbejde under pres, når det virkelig gælder. Du føler dig hjemme i en virksomhed og i en rolle, hvor du har ansvar, og du udfordrer gerne status quo. Og ikke mindst… Du føler stolthed over de løsninger, som du er med til at levere.

Kraftvaerk tilbyder

Et pulserende konsulenthus bestående af 140 dedikerede specialister, der med passion, godt håndværk og markedets nyeste teknologier og kompetencer hver dag arbejder med og leverer løsninger og prestigefyldte projekter.

Vi forener skabertrang med stor håndværksmæssig kunnen, og vi lykkes med at tiltrække dygtige kollegaer, fordi vi i tillæg til ambitioner og resultater arbejder fokuseret på at pleje de langvarige relationer – også i forhold til vores medarbejdere.

Vores karrieremodel sikrer, at du som medarbejder kan udvikle dig og præge din fremtid på den korte og den lange bane. I stillingen som Seniorkonsulent tilbyder vi dig løn og ansættelsesforhold, som modsvarer din kvalifikationer, ligesom arbejdsstedet kan være vores domicil i enten Aarhus eller København.


Om Kraftvaerk

Kraftvaerk er et Nordisk konsulenthus etableret i januar 2004 og har i dag ca. 150 ansatte på kontorer i København, Aarhus, Stockholm, Helsinki og Skt. Petersborg.

Filosofien bag Kraftvaerk har sine rødder i håndværk, passion og viden. Kundernes interesser sættes forrest, og de vedligeholder den viden og de kundskaber, der kræves for effektivt at kunne skabe resultater for deres kunder. Kraftvaerks løsninger skal være profitable for deres kunder og for dem selv.

I Kraftvaerk er de stolte af at blive kaldt specialister. De er blandt de bedste til digital forretningsudvikling. De er organiseret i en flad struktur uden fordyrende stabsfunktioner. De fokuserer på at udvikle sig indenfor områder, der kan tilføre deres projekter og kunder værdi. De er kendt for at levere meget høj kvalitet og få tingene gjort!