Managing Cloud Architect til Kraftvaerk

Er du en af branchens dygtigste software personligheder? Kan du inspirere dine kollegaer og kunder, samt vise vejen når du og dine kollegaer leverer markedet bedste digitale løsninger til kunder i hele Norden?

Så er du måske den kandidat vi søger til jobbet som Managing Cloud Architect til vores kunde Kraftvaerk på deres kontor i København eller Aarhus. Du vil få en absolut nøglerolle i flere kundeprojekter. Du vil blive det teknologiske fyrtårn og du skal i samarbejde med teamets øvrige medarbejde stå i spidsen for udviklingen af nogle af de mest fremsynede løsninger på markedet.

Hos Kraftvaerk er det primære fokus digital forretningsudvikling. Indenfor denne ret brede definition leverer de rådgivning, udvikling af koncepter, og implementering af forskellige web- og IT-løsninger, der er blandt de bedste på markedet.

Hvem er du?

  • Du har formentlig en baggrund som datalog, ingeniør eller tilsvarende
  • Du er teknisk stærk, med lyst til at have fingrene nede i koden men også i stand til at drive en workshop.
  • Du har erfaring med udvikling af software på Cloud platforme (Azure, AWS eller GCP)
  • Du har erfaring med Cloud-arkitektur og forstår forskellen på Cloud- og traditionel software arkitektur
  • Du forstår værdien i SAAS og kan bygge en robust microservice løsning på PAAS komponenter.
  • Du kan forklare forskellen på public og private cloud og kan uddybe fordele og ulemper ved begge.
  • Du tager naturligt ansvaret for udarbejdelsen af softwarearkitektur og design patterns
  • Du trives med på team-niveau at spille en rådgivende rolle mhp. at sikre de rette folk, processer, metoder og rammer samt være mentor for teammedlemmer både internt og eksternt efter behov
  • Du har sikkert arbejdet hos et konsulenthus og forstår vigtigheden af at levere succesfulde projekter

Dine personlige kompetencer

Som person er du nysgerrig, inspirerende, videbegærlig og passioneret i forhold til dit udviklingsarbejde. Du bidrager både med at klæde kunderne på så de tager de rigtige beslutninger og du hjælper dine kollegaer med at omsætte kundernes ønsker til de bedste løsninger.

Du kan arbejde under pres når det virkelig gælder. Du er glad for at arbejde selvstændigt. Du passer godt i en virksomhed, hvor du har ansvar, og du er ikke bange for at udfordre status quo. Og ikke mindst… Du føler stolthed over de løsninger du er med til at levere

Kraftvaerk tilbyder

Et pulserende konsulenthus bestående af 140 dedikerede specialister, der med passion, godt håndværk og markedets nyeste teknologier og kompetencer hver dag arbejder med og leverer løsninger og prestigefyldte projekter.

Vi forener skabertrang med stor håndværksmæssig kunnen, og vi lykkes med at tiltrække dygtige kollegaer, fordi vi i tillæg til ambitioner og resultater arbejder fokuseret på at pleje de langvarige relationer – også i forhold til vores medarbejdere.

Vores karrieremodel sikrer, at du som medarbejder kan udvikle dig og præge din fremtid på den korte og den lange bane. I stillingen som Seniorkonsulent tilbyder vi dig løn og ansættelsesforhold, som modsvarer din kvalifikationer, ligesom arbejdsstedet kan være vores domicil i enten Aarhus eller København.


Om Kraftvaerk

Kraftvaerk er et Nordisk konsulenthus etableret i januar 2004 og har i dag ca. 150 ansatte på kontorer i København, Aarhus, Stockholm, Helsinki og Skt. Petersborg.

Filosofien bag Kraftvaerk har sine rødder i deres håndværk, passion og viden. Kundernes interesser sættes altid forrest, og de vedligeholder den viden og de kundskaber, der kræves for effektivt at kunne skabe resultater for deres kunder. Kraftvaerks løsninger skal være profitable for både kunderne og for dem selv.

I Kraftvaerk er de stolte af at blive kaldt specialister. De er blandt de bedste til digital forretningsudvikling. De er organiseret i en flad struktur uden fordyrende stabsfunktioner. De fokuserer på at udvikle sig indenfor områder, der kan tilføre deres projekter og kunder værdi. De er kendt for at levere meget høj kvalitet og få tingene gjort!