.NET Fullstack Udvikler til Energy Systems

For vores kunde Energy Systems A/S i Aarhus, søger vi lige nu en .Net Fullstack udvikler til deres dygtige, ambitiøse og videbegærlige team.

Hvis C#, DDD, service-oriented architecture, event sourcing, CQRS, TypeScript, React og test-driven development lyder bekendt, bør du absolut læse videre.

Du behøver ikke kende alle ovennævnte teknologier og metoder. Men hvis du elsker at løse problemer og skrive kode, som er let for andre at ændre, så er Energy Systems A/S garanteret et godt sted for dig. De forventer, at du har programmeret professionelt i minimum 5 år, har indgående kendskab til C#, webteknologier og automatiserede tests.

Hvad kan du forvente:

Energy Systems A/S er en moden virksomhed, drevet af iværksættere med et ægte ønske om at løse virkelige problemer inden for energi og byggeri. Du får medansvar for udvikling af deres portefølje af avancerede web- og mobilapps, og du indgår i alle teknologiske aspekter fra teknologivalg og arkitektur til implementering og test.

Du vil have frie og varierende arbejdsdage med god ledelse uden en masse forhindringer og med fokus på at skabe og udvikle. Der kommer ofte gode – og mindre gode – ideer på bordet, hvor de afprøver og diskuterer nye metoder, og der er plads til både at spørge, undre sig, og finde svar.

De tilbyder desuden:

  • Behageligt kontormiljø med ro til fordybelse
  • God løn med pensionsordning og sundhedsforsikring
  • Frokostordning og massage
  • Et godt socialt sammenhold med aktiviteter i og uden for arbejdstiden

Du vil befinde dig blandt dygtige udviklere, som tør gå nye veje, men som også har erfaring nok til at finde i mål. Du vil kunne lære en masse hos dem, og de forventer også at lære af dig.


Hvem er Energy Systems A/S

Energy Systems A/S er virksomheden bag bl.a. Energy10 – Danmarks mest anvendte, brugervenlige og effektive program til udførelse af både energirammer, energimærkning og BedreBolig-rapporter.

Siden 2007 har vi arbejdet dedikeret med at udvikle software til beregning og optimering af bygninger, deres energiforbrug samt kvalitetssikring heraf.

En målrettet og ambitiøs indgangsvinkel til at innovere energioptimeringssoftware har resulteret i en stærk markedsledende position inden for energiberegning, energirammer, energimærkning og BedreBolig-rapporter.

Du kan læse mere om Energy Systems her