Projektleder/Product Owner til SpeedAdmin

For vores kunde, SpeedAdmin, søger vi en initiativrig IT-projektleder.

Er du en selvkørende og ambitiøs projektleder, som brænder for komplekse og spændende udfordringer, herunder muligheden for at kunne sætte dit eget aftryk på dit arbejde? Så kunne dette være din næste mulighed for at sætte dine kompetencer i spil hos en stærk spiller inden for webbaseret alt-i-en-løsninger til musik- og kulturskoler.

Som IT-projektleder hos SpeedAdmin er det vigtigt at du har god energi, er initiativrig og er selvkørende. Du vil nemlig stå i spidsen for et hav af store og små projekter som skal igangsættes.

Derudover skal du være fluen på væggen ved opstart af nye kunder, møder med eksisterende kunder. Du vil indgå i et tæt samarbejde med Software udvikler og Co-owner, Karsten Grau Rasmussen, hvor du til tider vil agere som hans højre hånd.

Du skal have erfaring inden for projektledelse i tidligere stillinger. Din baggrund er ikke det væsentligste, til gengæld er dine kompetencer og din motivation centrale for at lykkes i stillingen. Du har naturligvis dine redskaber på plads, og har derfor følgende kvalifikationer:

 • Erfaring med SCRUM
 • Scoping af projekter
 • Forretningsforståelse
 • Stærke IT-kompetencer
 • Erfaring inden for DevOps og .NET er et kæmpe plus

Hvad tilbyder SpeedAdmin dig?

 • Et inspirerende og udfordrende arbejde
 • En flad organisation med kort vej fra ide til handling
 • Engagerede og skarpe kollegaer som hjælper hinanden
 • Rig mulighed for at sætte sit eget præg på arbejdet
 • En solid virksomhed i vækst
 • Ordnede forhold med en gagepakke der modsvarer dine kvalifikationer samt pensionsordning og sundhedsforsikring.

Som person har du god energi, fleksibel og humoristisk anlagt. Du er struktureret, god til at holde fokus og får fulgt opgaverne helt til dørs. Du er typen der er bevidst om din egne kompetencer, har et højt drive og er resultatorienteret. Det er vigtigt at du har overblik over hele leverancen og samtidig holder styr på detaljerne.

________________________________________________________________________________________________

Om SpeedAdmin

SpeedAdmin er en udviklingsvirksomhed, der startede for mere end ti år siden, og som hører til i Sønderborg. Idéen om SpeedAdmin opstod, fordi en af virksomhedens grundlæggere, Torben Rasmussen, selv var musikskoleleder og gerne ville gøre det lettere at udføre de administrative opgaver. Torben slog sig derfor sammen med IT-specialisten Karsten Grau Rasmussen, og sammen byggede de videre på idéen om en webbaseret alt-i-en-løsning til musik- og kulturskoler. Udgangspunktet var den praktiske erfaring og brugernes ønsker, og det har vist sig, at Torben og Karsten ramte plet. Derfor anvendes SpeedAdmin nu af stort set alle musik- og kulturskoler i Danmark, på Færøerne og i Norge. I Sverige og England går det også hurtigt fremad, og de er nu i fuld gang med at udvide til andre europæiske lande.