Seniorudvikler til integrationsløsninger til Velliv

For vores kunde, Velliv, Pension og Livsforsikring A/S, søger vi en erfaren seniorudvikler.

Kunne du tænke dig at udvikle servicebaserede integrationsløsninger i et moderne cloudmiljø? Så står vores kunde klar til at byde dig velkommen. Du kommer med på en spændende rejse, hvor vi de i færd med at samle deres løsninger og udvikle deres forretning.

I denne rolle er du fx med til at sikre kontinuerligt flow i deres leverancer, ligesom du kommer til at løbe med mere detaljerede afklaringer i nogle underområder, fx sikkerhedsstandarder.

Velliv er et af Danmarks største kommercielle pensionsselskaber med 700 medarbejdere. De har hovedkontor i Ballerup, og har kundekontorer i Kolding, Århus og Aalborg.

De arbejder løbende på at styrke deres evne til at levere stabile, sikre og performende servicebaserede integrationsløsninger primært gennem deres Oracle integrationsplatform. Det tekniske fundament er på plads, da de netop har flyttet platformen ud i Oracle Integration Cloud. Og det er her, at du kommer ind i billedet.

Om jobbet:

Du får plads i deres IT-udviklingsafdeling, som en vigtig del af deres agile team. Her designer, udvikler, vedligeholder og supporterer de integrationsløsninger udviklet med udgangspunkt i en API-baserede målarkitektur.

Teamet består på nuværende tidspunkt af dig og vores Cloud Integration Architect samt dine offshore-kolleger hos deres indiske samarbejdspartner. I den nærmeste fremtid forventer de at mande yderligere op i teamet i Ballerup.

Her får du en nøglerolle, når du bl.a. omdanner forretningsmæssige behov til konkrete integrationsdesigns. I en hverdag med sparring i centrum løber du selv med opgaven – eller uddelegerer til dine kolleger. Og du byder ind med forbedringspunkter til platformen ud fra nye standarder og teknologier.

Vi kører cloud only per default, da de ikke har et ønske om at drive et datacenter selv. Du skal være med til at gøre det nemt og lækkert at navigere i egne integrationer, ligesom i sammen sørger for at arkitektur, design og løsninger på platformen lever op til de deres retningslinjer.

Hvem er du?

Du har en naturlig interesse og nysgerrighed på området og sætter en ære i at holde dig opdateret på, hvad der sker ude i markedet. Hertil er du teknisk velfunderet og vant til at arbejde i et agilt setup. Og så er du team-orienteret med en analytisk tilgang.

Herudover kan du genkende dig selv i følgende punkter:

  • Du har indgående erfaring med at designe og udvikle effektive servicebaserede integrationsløsninger – gerne på Oracles integrationsplatform, men det er ikke et krav.
  • Du har gerne en uddannelsesmæssig baggrund som fx datalog, ingeniør, datamatiker eller lignende.
  • Du er hjemmevant blandt termer som API, Microservices, REST og SOAP.
  • Du har en bred viden om åbne standarder og cloudmiljøer og gerne kendskab til sikkerhed, netværk m.m.
  • Du taler og skriver dansk og engelsk flydende.


Om Velliv

Velliv tilbyder pensionsordninger til både private og virksomheder. Med mere end 350.000 kunder er vi Danmarks tredjestørste kommercielle pensionsselskab. Alle vores kunder er medejere af Velliv gennem deres automatiske medlemskab i Velliv Foreningen, der er majoritetsejer i pensionsselskabet.

Som kundeejet selskab kan vi med 100 % sikkerhed sige, at det handler om kunderne. For hos Velliv er vi mennesker, der hjælper mennesker. Og med vores værdier Omsorg, Optimisme og Ordentlighed sørger vi for, at kunderne føler sig i gode hænder hos os, hjælper dem med at se løsninger og vi gør altid tingene ordentligt.