Sales Executive – Application Control til Sentia

Recruit IT søger for Sentia en knivskarp, ambitiøs og fagligt stærk Sales Executive. Du vil få ansvar for at opsøge nye kunder og identificere forretningsmuligheder med udgangspunkt i Sentias portfolio af løsninger inden for Application Management.

Sentia ønsker at sikre cloudfundamentet for kundernes forretnings-it, og de har en ambition om at være den eksekverende partner for kundernes digitale transformation og sørge for, at kunderne har kontrol over deres applikationer, data, sikkerhed og performance. Sentia garanterer kundernes succes med en gensidig fordelagtig tilgang, 5D cloud-transformationsmodel, managed landing zone og solid APM-ekspertise.

Med udgangspunkt i enten Odense eller København skal du som Sales Executive primært opdyrke nye kunder inden for både det private såvel som det offentlige segment. Det bliver din primære opgave at øge kendskabet til og salget af Sentias portfolio af løsninger til Application Management.

Stillingen refererer til salgsdirektør Brian Andersen.

Det vil blive dit ansvar at:

  • identificere og kvalificere nye kunderelationer
  • arbejde struktureret med dine accountplanner
  • identificere beslutningstagere og nøglepersoner på kundesiden
  • etablere og vedligeholde salgspipeline som møder dine salgsmål
  • kortlægge og forstå konkurrentmarkedet og sikrer de elementer i løsningen, der skal til for at vinde
  • etablere et effektivt samarbejde med nøglepersoner i Sentia
  • udarbejde retvisende ugentlige salgsforecasts og pipeline overblik.

Du bliver en del af Application Control-området i Sentia. Application Control arbejder med udgangspunkt i en serie services med at optimere kundernes applikationslandskab uanset, hvordan deres nuværende infrastruktur-setup eller cloud-miljøet ser ud. Du får særdeles kompetente og erfarne kollegaer, som er klar til at hjælpe dig og samarbejde med dig om fremtidige kundecases, du via dit salgsarbejde identificerer.

Din baggrund

Du har en stærk kommerciel baggrund fra IT-branchen med minimum 5 års erfaring inden for salg til enterprise segmentet. Du har en metodisk og struktureret approach til dit salgsarbejde – gerne funderet i erfaringer med Solution Selling eller lignende salgsmetodik. Fra dit tidligere virke har du en god forståelse for IT-infrastruktur og gerne, indsigt i Application Performance Monitoring – Application Management. Du har måske opnået denne forståelse via salg af f.eks. BI- eller forretningsløsninger.

Du er selvkørende og proaktiv med et udpræget strategisk mindset. Du har stærke kommunikative evner og en god evne til at etablere tillidsbaseret og langvarige kunderelationer.

Udover dansk forventes det at du behersker engelsk på skrift og i tale.

Om Sentia

Sentia har mere end 20 års erfaring med managed services, hosting, sikkerhed, cloud og forretningskritiske applikationer.

På tværs af 4 lande (Danmark, Holland, Belgien og Bulgarien) tilbyder Sentia mere end 650 dedikerede medarbejdere digital transformation med cloud og håndtering af forretningskritiske applikationer til kunder i 7 forskellige forretningsdomæner.

Sentia er en socialt ansvarlig virksomhed med stor opmærksomhed overfor deres samfundsmæssige indflydelse. Sentia anerkender og administrerer deres miljøaftryk gennem energibesparende initiativer samt bæredygtig datacenterdrift.

Læs mere om Sentia her.