Senior Account Executive til Sentia

Recruit IT søger for Sentia en energisk, resultatorienteret og it-fagligt stærk Senior Account Executive. Med direkte reference til Salgsdirektøren for strategiske accounts, vil du få ansvar for at øge Sentia’s ”Share of Wallet” hos eksisterende kunder, opsøge nye kunder og identificere forretningsmuligheder med udgangspunkt i Sentia’s portfolio af løsninger inden for hosting/IaaS, Private og Public Cloud løsninger.

Sentia ønsker at sikre cloudfundamentet for kundernes forretnings-it, og har en ambition om at være den eksekverende partner for kundernes digitale transformation og sørge for, at kunderne har kontrol over deres applikationer, data, sikkerhed og performance. Sentia garanterer kundernes succes med en gensidig fordelagtig tilgang, 5D cloud-transformationsmodel, managed landing zone og solid APM-ekspertise.

Med udgangspunkt i Odense skal du som Senior Account Executive primært varetage account management for eksisterende strategiske kunder samt opdyrke nye kunder inden for både det private såvel som det offentlige segment.

Stillingen refererer til salgsdirektør Nicki Bjerg.

Du vil blive dit ansvar at:

  • sikre opfyldelse af kontraktlige forpligtelser – og sikre vækst i kundetilfredshed med eksisterende accounts
  • drive salgs- og leveranceindsats på tværs af account teamet
  • identificere beslutningstagere og nøglepersoner på kundesiden og etablerer frugtbare samarbejdsrelationer
  • udvikle effektive accountstrategier og accountplaner
  • etablere og vedligeholde salgspipeline, som møder dine salgsmål
  • kontinuerligt identificere nye salgsmuligheder
  • kortlægge og forstå konkurrentmarkedet og sikrer de elementer i løsningen, der skal til for at vinde
  • etablere et effektivt samarbejde med nøglepersoner i Sentia og sammen med teamet udvikler nye måder hvor øget kundetilfredshed helt tiden er i fokus
  • udarbejde retvisende ugentlige salgsforecasts og pipeline overblik.

Du bliver en del af det løsningsområde i Sentia, der bl.a. leverer Cloud Foundation løsninger, dvs. Managed Sentia Cloud, Managed Landing Zone og Managed Public Cloud. Du får særdeles kompetente og erfarne kollegaer, som er klar til at hjælpe dig og samarbejde med dig om fremtidige muligheder hos eksisterende kunder og nye kundecases, du via dit salgsarbejde identificerer.

Din baggrund

Du har en stærk kommerciel baggrund fra it-branchen/Telco med minimum 5 års erfaring for salg. Du har en metodisk og struktureret approach til dit salgsarbejde – gerne funderet i erfaringer med Solution Selling, Challenger eller lignende salgsmetodik. Fra dit tidligere virke har du en særdeles god forståelse for IaaS, Managed Services, IT Outsourcing, Public Cloud og erfaring med salg inden for dette område.

Du er selvkørende og proaktiv med et udpræget strategisk mindset. Du har stærke kommunikative evner og en god evne til at etablere tillidsbaseret og langvarige kunderelationer. Du har gode erfaringer med at lede salgs- og leveranceteams og stiller dig naturligt i spidsen for opgaverne.

Udover dansk forventes det at du behersker engelsk på skrift og i tale.

Om Sentia

Sentia har mere end 20 års erfaring med managed services, hosting, sikkerhed, cloud og forretningskritiske applikationer.

På tværs af 4 lande (Danmark, Holland, Belgien og Bulgarien) tilbyder Sentia’s mere end 650 dedikerede medarbejdere digital transformation med cloud og håndtering af forretningskritiske applikationer til kunder i 7 forskellige forretningsdomæner.

Sentia er en socialt ansvarlig virksomhed med stor opmærksomhed overfor deres samfundsmæssige indflydelse. Sentia anerkender og administrerer deres miljøaftryk gennem energibesparende initiativer samt bæredygtig datacenterdrift.

Læs mere om Sentia her.