WPF-udvikler til AIR SUPPORT

For vores kunde, AIR SUPPORT, søger vi en erfaren WPF-udvikler til at hjælpe dem med at videreudvikle den software, der dagligt holder deres kunders fly i luften.

Dit nye job

Du vil indgå i en udviklingsafdeling på ca. 20 medarbejdere, som arbejder i mindre agile teams med dedikerede SCRUM masters tilknyttet. De arbejder altid med de nyeste teknologier og værdsætter at vidensdele på tværs af teams.

Du kommer primært til at arbejde på deres flight planning platform og skal være med til at opkvalificere hele produktporteføljen til deres nye softwareplatform, samt være med til at drive arkitekturen fremad.

Har du i perioder brug for at arbejde hjemmefra, for at fordybe dig i opgaven, er dette naturligvis en mulighed hos os. Men der står altid et fast skrivebord klar til dig i afdelingen i Odense, som er placeret i Forskerparken nær SDU. Her har de vores egen afdeling med tilhørende faciliteter, såsom frokostordning i kantine med frisklavet mad fra eget køkken, parkering med laderstander, samt mulighed for ekstraservices som massage, cykeltjek, m.v.

Din baggrund

Du brænder for at udvikle desktop applikationer og excellerer inden for WPF. Har du samtidig flair for UX, er du lige den, de søger.

Du er måske datamatiker, ingeniør eller datalog af uddannelse, men vigtigst af alt, så har du flere års erfaring fra et lignende job og vil bruge den til at sætte dit præg på et af de vigtigste produkter på markedet til flyveplanlægning.


Hvem er AIR SUPPORT:

I mere end 30 år har de leveret software til kunder i det meste af verden. Deres kunder tæller både store og små flyoperatører og luftfartsselskaber i Europa, USA, Asien og Afrika.

De er ca. 60 ansatte, heraf ca. 20 i udviklingsafdelingen i Odense. Hovedkontoret ligger ved Billund Lufthavn, hvor deres sælgere og supportere og driftsafdeling tilbringer deres dagligdag. Disse udgøres navnlig af piloter og andre med baggrund inden for luftfart.

Glæden ved at flyve gennemsyrer virksomheden fra top til bund. Vi har en flad organisationsstruktur, gode udviklingsmuligheder og fordelagtige ansættelsesforhold.

Du kan læse mere om AIR SUPPORT her: