IT Security Analyst til Lessor A/S

Er du en erfaren profil inden for it-sikkerhed, og ønsker du at være med til at sætte retningen i en succesfuld softwarevirksomhed i vækst? Vil du være en del af et team med en uformel og venlig atmosfære, hvor der er fokus på samarbejde og den gode tone? Så har du nu mulighed for at blive en del af Lessors IT Operations-team.

Markedsledende virksomhed i vækst

Med en af markedets mest populære it-løsninger til løn- og HR-området kombineret med en ekspansiv vækststrategi er der travlt i Lessor. De arbejder løbende på at indtræde på flere markeder, forbedre deres løsninger og have de rette ressourcer. Den tekniske infrastruktur bag denne strategi, bliver varetaget af Lessors IT Operations, og her er der nu brug for en IT Security Analyst, der får ansvaret for it-sikkerheden.

Risikoanalyse, governance og rådgivning

Miljan Dedic, som er IT Operation Manager uddyber:

”Som Lessors stærkeste kapacitet inden for it-sikkerhed, får du en rolle, der favner bredt. For det første får du til opgave at varetage den daglige drift af it-sikkerheden i virksomheden. For det andet får du en mere overordnet rolle, hvor det bliver din opgave at rådgive organisationen om best practice og implementere retningslinjer, der øger sikkerhedsniveauet i Lessor.”

I jobbet som IT Security Analyst skal du

  • Analysere sikkerhedsrisici og svagheder
  • Løbende revurdere og optimere eksisterende sikkerhedstiltag og procedurer
  • Foretage penetrationstest m.m.

Personlige og faglige kvalifikationer

Du har måske startet din karriere inden for it-drift eller -udvikling men valgte at skifte spor og fokusere målrettet på it-sikkerhed. Lessor forestiller sig, at du sidder i en lignende stilling i en it-virksomhed af samme størrelse. Alternativt har du erfaring fra en større virksomhed og ønsker nu at få en mere hands-on rolle, hvor du kan få indflydelse på it-sikkerheden. Nøgleordet til rollen som IT Security Analyst hos Lessor er generalist fremfor specialist. Som person må du gerne være ligefrem og klar i din kommunikation. Og så er det et stort plus, hvis tillægsord som snusfornuftig, præcis og effektiv ofte bliver brugt, når dit navn bliver nævnt.

Da du kommer til at sidde i en meget selvstændig rolle, hvor det er dig, der sætter retningen, og dig organisationen går til i forhold til it-sikkerhed, skal du som minimum have arbejdet inden for området i 5-10 år. Du skal være certificeret CISA, CISM, CISSP – du kan også have andre certificeringer eller oparbejdet erfaring, der er på niveau med disse.


Om Lessor Group

Lessor Group er en dynamisk softwarevirksomhed i rivende udvikling. Siden 1972 har vi specialiseret os i at udvikle løn- og personalesystemer til små og store virksomheder i Skandinavien og Tyskland, og i dag bruger flere end 65.000 virksomheder vores systemer – herunder lønsystemet Danløn.

Markederne ændrer sig markant, og Lessor Group står over for nye spændende muligheder. Det betyder både en fortsat videreudvikling af vores løsninger med kunden i fokus, men også at virksomheden i de kommende år skal vokse kraftigt og indtræde på nye markeder. Vores mål er at levere professionelle løsninger, der bidrager til effektive arbejdsgange og gladere kunder.

Lessor Group er ejet af den amerikanske koncern Paychex. Vores hovedkontor ligger i Allerød, derudover har vi kontorer i Vejle og i Tyskland. I dag tæller medarbejderstaben i Lessor Group +180 medarbejdere.