Senior Systemkonsulent til IT Forum Esbjerg

For vores kunde, IT Forum Esbjerg, søger vi en erfaren IT Systemkonsulent

Har du god erfaring med it-infrastruktur og hybridløsninger i Microsoft 365/Azure, og har du tidligere arbejdet som konsulent, hvor du har skulle servicere og rådgive kunder? Så er det måske dig vi søger til vores kunde.

De forventer du er en serviceminded og løsningorienteret Senior Systemkonsulent, som har lyst til at være en del af en vækstvirksomhed med dedikerede medarbejdere.

IT Forum Esbjerg leverer en bred vifte af it-løsninger til erhvervslivet og fungerer i vid udstrækning som en outsourcet it-afdeling for mange af vores kunder.

Du vil i rollen som Systemkonsulent opleve en afvekslende hverdag som en del af en gruppe engagerede mennesker, der med et positivt arbejdsklima og kort vej til beslutninger har en holdning til, at det skal være sjovt at gå på arbejde. Der tilbydes fleksible arbejdsvilkår i moderne kontorfaciliteter, frokostordning, sundhedsforsikring, pensionsordning samt videreuddannelse og certificeringer.

Hvad kan du forvente i stillingen?

Stillingen som Senior Systemkonsulent forudsætter, at du har god erfaring med it-infrastruktur og som systemkonsulent generelt. Derudover forventes det, at du har arbejdet med hybridløsninger i Microsoft 365/Azure tidligere.

Dine opgaver vil være følgende:

 • Installering og administrering af Microsoft 365 produkter
 • Migrering fra ’’on premise’’ til Microsoft Cloud produkter
 • Endpointdeployment med Microsoft Intune/Azure
 • Hybride miljøer med Office 365 og Exchange
 • Implementering af ’’ModernWorkplace’’-løsninger
 • Konfiguration og administration af Microsofts server/klientprodukter
 • Antivirus og firewalls
 • Generel fejlfinding på server, klienter, printer og netværk

De forventer

For at få succes i stillingen, har du gode faglige såvel som sociale kompetencer og en naturlig lyst til at være en del af et ambitiøst team. Derudover kan du dokumentere en betydelig praktisk baggrund gennem en solid erfaring fra branchen.

Der forventes desuden, at:

 • Du yder et højt serviceniveau over for kunderne, arbejder struktureret og har en god evne til at afslutte opgaverne
 • Du selvstændigt rådgiver dine kunder, og holder hovedet koldt i pressede situationer, hvor kunden forventer en hurtig løsning på lige netop deres problem
 • Du er en stærk holdspiller, der formår at etablere relationer og aktivt understøtte dit team – selv når det går stærkt
 • Du forstår vigtigheden af at koordinere og søge sparring, når opgaven vinder det
 • Du taler og skriver dansk
 • Du har kørekort til almindelig personbil

Derudover forestiller IT Forum Esbjerg sig, at du er motiveret til kontinuerligt at lære nyt og udvikle dine kompetencer mens at du som person er smilende, udadvendt og forretningsorienteret, forstået på den måde, at formår at se tingene fra kundens perspektiv og tilmed sætter en ære i at have tilfredse, glade kunder.

Virksomheden tilbyder

Et spændende og varieret job, hvor din hverdag vil være præget af dedikation fra fagligt dygtige kolleger, og hvor nye initiativer bydes velkommen. Løn efter kvalifikationer.

Siden grundlægger Dennis Hansen i 2005 forlod sin stilling som IT-konsulent, har han udviklet og drevet IT Forum Esbjerg med ønsket om at give kunderne en bedre løsning og service – og det er også det der driver ham og alle de andre hos IT Forum Esbjerg i dag.


Hvem er IT Forum Esbjerg

For os er det god service, når vi leverer en IT-løsning, som passer nøjagtigt til din virksomheds behov og med fuld skalerbarhed, når dit behov ændres. Vi lægger vægt på at installere og klargøre IT-løsningen til den daglige drift, uden du som kunde skal fungere som mægler mellem os og andre leverandører på IT – det kan eksempelvis være dit telefonsystem, økonomisystem eller andre programmer, som skal fungere sammen med vores løsning i din hverdag.

Vi er passionerede og nørdede omkring vores produkter, men vi forventer ikke, at du har nogen særlig indsigt eller interesse i vores verden. Derfor gør vi os umage for at tale et sprog, som alle kan forstå. Du behøver altså ikke kende forskellen på hosting og clouds eller på routere og switche for at handle med os. Vi starter altid med at lave en behovsafdækning, hvor vi dykker ned i din virksomheds nuværende og fremtidige behov og ud fra dette finder vi den bedste løsning, der passer til din virksomhed.

I dag er vi 19 medarbejdere, som hver især har vores forskellige specialer og særlige interesser. Det giver dig adgang til den ypperste viden inden for vores specialer – og det er derfor, vi ikke er bange for at tage ansvaret for hele din IT-løsning, så du får frihed til at koncentrere dig om din forretning.

Du kan læse mere om IT Forum Esbjerg her: