Købstædernes Forsikring søger løsningsorienteret Backend-udvikler

Hvem er du?

 • Minimum 5 års erfaring som .NET udvikler
 • Solid erfaring med C#, MVC, Visual Studio og REST API’er
 • Erfaring med minimum 1 .NET baseret CMS system
 • Nogen erfaring med JavaScript og CSS (eventuelt i samarbejde med dedikerede front-end udviklere)
 • Ydermere gerne kendskab til en eller flere af: Umbraco CMS, Git, SASS eller TypeScript, men ikke et krav
 • Du kan arbejde med flere interessenter, både interne og eksterne
 • Du kan både arbejde selvstændigt og løfte opgaverne i samarbejde med teamet
 • Du er struktureret og metodisk samt tager ansvar
 • Du behersker dansk både mundtligt og skriftligt


Hvem er Købstædernes Forsikring?

Købstædernes Forsikring er et udviklingsteam, bestående af udviklere på deres Core forsikringssystem og web-udvikler på Online platformen. De er i gang med yderligere implementering af en ny service arkitektur, som Online platformen skal benytte til at digitalisere endnu flere processer. Udover udviklingstemaet, er der et tæt samarbejde med forretningsudviklere og test-manager, og du bliver en del af afdelingen, hvor kreativitet og faglig udvikling er i højsædet.

Hos Købstædernes Forsikring får du lov til at være med til at sætte rammerne og drive udviklingen fremad fra starten af.


Her er jobbet til dig som

 • Vil være en del af et forholdsvis nyt team som sammen sikrer videreudvikling, kvalitet og god performance i udviklingsopgaver
 • Kan bidrage med fremtidssikring og stabilitet i deres løsninger
 • Vil være med til at præge den tekniske løsning
 • Kan sparre og udfordre Købstædernes Forsikrings interne interessenter

Du har flere års erfaring som web-baseret backend-udvikler og har et solidt kendskab til C#, MVC og REST API. Du ved, det er vigtigt at fremtidssikre, men også være pragmatisk og struktureret.

Deres platform:

Købstædernes Forsikring har i 2021 lanceret deres nye hjemmeside baseret på Umbraco CMS, med ny arkitektur på både integrationer til deres kernesystemer og deres web-platform. Til deres hjemmeside-løsning, og fremtidige løsninger, får du som udvikler mulighed for at arbejde sammen med et dygtigt udviklingsteam, hvor dit bidrag med viden og kompetencer, vil være en vigtig del af den videre rejse.

Deres udviklingsprocesser er sat i system ved hjælp af værktøjer som Bitbucket, Jira, Octopus og Jenkins, og deres virtuelle udviklings-maskiner sikrer stabil udvikling på skalerbar hardware.


Om Købstædernes Forsikring

Købstædernes Forsikring er et ambitiøst kundeejet forsikringsselskab i vækst. Vi har en tydelig kundeorienteret vækststrategi og nærvær, engagement og handlekraft som vores kerneværdier. En effektiv og struktureret tilgang til produktudvikling er en væsentlig forudsætning for realisering af vores vækstambitioner.

Købstædernes Forsikrings IT, består af en udviklingsafdeling, IT Service Management, forretningsudviklere og vores interne drift. Vi leverer et end-to end forsikringssystem, Online Platform, en API-baseret forsikringsberegner, partnerløsninger og selvbetjeningsløsninger til både vores erhvervs- og privatkunder. Vi arbejder hårdt, og vi er ambitiøse, mens vi har det sjovt. Det får vi ved at have fælles ambitioner og at samarbejde om at udvikle løsninger til vores kunder med fokus på værdiskabelse. Vi lægger vægt på et uformelt og effektivt arbejdsmiljø med korte beslutningsveje, hvor du helt naturligt får stor mulighed for at præge både udviklingen og afdelingen. Vi arbejder tæt sammen med kolleger på tværs af virksomheden for effektivt at konstruere og stille nye produkter til rådighed, som lever op til vores kunders behov og den løbende efterspørgsel.

I Købstædernes Forsikring tror vi på, at dygtige og engagerede medarbejdere skaber god forretning – og derfor støtter vi den enkelte medarbejders faglige og personlige udvikling.

Med andre ord, en spændende og værdiskabende stilling i en dynamisk virksomhed, hvor der er kort vej fra tanke til handling.