Scrum Master til OK a.m.b.a.

OK a.m.b.a. er på en særdeles interessant og fagligt udfordrende digital udviklingsrejse. Til to af deres softwareudviklingsteams søger Recruit IT for OK en Scrum Master med erfaring og stort drive, og med mod på at medvirke til at skabe fremtidens E-mobilitetsløsninger.

VIRKSOMHEDEN
OK a.m.b.a. er et landsdækkende energiselskab med hovedkontor i Aarhus. IT-afdelingen består af ca. 70 kollegaer, hvoraf mere end halvdelen er beskæftiget i udviklingsområdet. IT-afdelingen er i kraftig vækst og forventer at vokse med et større antal medarbejdere i efteråret 2021.

Du vil blive et vigtigt omdrejningspunkt, når du sammen med dine kollegaer skal designe og udvikle de systemer, der skal udgøre de vitale løsninger til E-mobilitet og dermed skabe fundamentet for de kundeløsninger, som skal tegne fremtidens OK.

Du tilbydes en stilling i en virksomhed, som har set værdien i at tilbyde attraktive medarbejderforhold, som bl.a. omfatter pensionsordning, sundhedsforsikringer, efteruddannelsesmuligheder, kantineordning mv.

STILLINGEN
Som Scrum Master i OK er det afgørende, at du har en del års erfaring med softwareudvikling og er klar til at påtage dig ansvar og bruge din faglige indflydelse på dine agile projekter.

Vi søger en Scrum Master med SCRUM-værktøjskassen i orden og med lyst til både at afvikle egne projekter og samtidig med en lyst og vilje til at dele dine erfaringer, kompetencer og sparre med dine kollegaer. Alt med en god portion pragmatisme.

Du vil arbejde tæt sammen med udviklere, brugere og andre interessenter i OK. Det vil være dit ansvar at facilitere planlægning, scoping og styring af E-mobilitetsprojekter.

PERSONEN
Du er en kompetent, erfaren og professionel Scrum Master-profil med måske 3-5 års erfaring. Du har gennem dine tidligere positioner bevist, at du er i stand til at levere på forskellige projekter.

Du har formentlig en faglig baggrund som udvikler, som gør dig i stand til at være et naturligt omdrejningspunkt for sparring og rådgivning for og med dine kollegaer.

Du formentlig tjekke følgende af:

  • Du er proaktiv, nysgerrig og selvkørende med et højt drive
  • Du har et agilt mindset
  • Du har erfaring med f.eks. Azure DevOpS, JIRA eller lignende.

Som personlig baggrund forventer vi, at du har:

  • En relevant uddannelsesmæssig baggrund – fx datamatiker (gerne med overbygning), datalog, softwareingeniør el.lign.
  • Min. 3 års erfaring fra en lignende rolle.
  • En velfunderet teknisk base af udviklings-/metodeværktøjer
  • Godt kendskab til moderne udviklingsmetodik og agile metoder
  • En selvstændig og pragmatisk tilgang til dit arbejde
  • En kommunikerende tilgang til samarbejde med kollegaer i udviklingsafdelingen, it-afdelingen og OK som helhed
  • Du behersker dansk i skrift og tale og kan begå dig i forretningssammenhæng på engelsk.

OK TILBYDER
OK kan tilbyde dig et job som Scrum Master i udviklingsafdelingen med reference til Applikationsudviklingschef Peter Joachim Møller. Her kommer du til at arbejde i et miljø, hvor humor, en uformel omgangstone kombineret med en høj faglighed og kvalitet danner grundlaget for kulturen i deres afdeling. Hos OK vil du kunne fortsætte din faglige udvikling via samarbejde, uddannelse og daglig sparring med højt kvalificerede kolleger. Gennem deltagelse i spændende projekter med stor faglig kompleksitet vil du medvirke til at levere løsninger til tiden – og i høj kvalitet.

Derudover bliver du en del af en attraktiv virksomhed i vækst. Du bliver en del af holdet i Viby, hvor der samlet sidder ca. 400 kolleger. I dagligdagen er værdier som tillid, ansvarlighed og holdånd vigtige for OK. Det vil du helt sikkert kunne mærke, når du træder ind ad døren.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Recruit IT.