Teknisk operations konsulent til OK a.m.b.a.

OK a.m.b.a. er på en særdeles interessant og fagligt udfordrende digital udviklingsrejse. Til at understøtte udbygningen og vedligeholdelse af el-ladestander på OK’s tankstationer søger Recruit IT for OK en Teknisk operations konsulent med bred hardware og softwaremæssig baggrund og med mod på at medvirke til at skabe fremtidens E-mobilitetsløsninger.

VIRKSOMHEDEN
OK a.m.b.a. er et landsdækkende energiselskab med hovedkontor i Aarhus. IT-afdelingen består af ca. 70 kollegaer, hvoraf mere end halvdelen er beskæftiget i udviklingsområdet. IT-afdelingen er i kraftig vækst og forventer at vokse med et større antal medarbejdere i efteråret 2021.

Du vil blive et vigtigt omdrejningspunkt, når du sammen med dine kollegaer skal medvirke til at implementere og vedligeholde de systemer, der skal udgøre infrastrukturen på de fremtidige OK tankstationer og dermed skabe fundamentet for de kundeløsninger, som skal tegne fremtidens OK.

Du tilbydes en stilling i en virksomhed, som har set værdien i at tilbyde attraktive medarbejderforhold, som bl.a. omfatter pensionsordning, sundhedsforsikringer, efteruddannelsesmuligheder, kantineordning mv.

STILLINGEN
Som Teknisk operations konsulent i OK forventer vi, at du har nogen indsigt i såvel software- som hardwareudvikling. Du vil bl.a. skulle fejlfinde i diverse logs.

Over tid vil du formentlig blive ekspert i ladestander-løsningen og derfor vil du også komme til at arbejde tæt sammen med Kundeservice, og fungere som 2nd line support. Et vigtigt fundament for en effektiv kundeservice vil være et veldokumenteret system, og sikring af udarbejdelse af grundig dokumentation kommer at være en vigtig målsætning for dig.

Du vil løbende skulle monitorere de kørende systemer, se på tendenser, vurdere svartider og fejl med henblik på korrigerende actions.

Du vil komme til at arbejde tæt sammen med udviklere, brugere og andre interessenter i OK.

PERSONEN
Du har en teknisk baggrund – gerne med flere års erfaring fra komplekse it- og hardwaretekniske set ups. Du har gennem dine tidligere positioner bevist, at du er i stand til at levere på forskellige type af tekniske udfordringer.

Du har formentlig en faglig baggrund som operativ tekniker – gerne med baggrund i en hardware verden.

Du skal ikke kode, men fejlsøge ladestandere. Så det er vigtigt, at du kan slå op i databaser, har kendskab til infrastruktur og generelt været vant til at fejlfinde, optimere og søge i sw protocoller

Som personlig baggrund forventer vi, at du har:

  • En relevant uddannelsesmæssig baggrund
  • Erfaringer fra arbejde med teknik i spændingsfeltet mellem software og hardware
  • En velfunderet teknisk base af værktøjer, du ved virker for dig
  • Interesse for Grafana dashboards, Prometheus og Application Performance Management tools
  • En selvstændig og pragmatisk tilgang til dit arbejde
  • En proaktiv, nysgerrig og vedholdende profil
  • Dansk i skrift og tale, som førstesprog og kan begå dig i forretningssammenhæng på engelsk.

OK TILBYDER
OK kan tilbyde dig et job som Teknisk Konsulent i udviklingsafdelingen med reference til Applikationsudviklingschef Peter Joachim Møller. Her kommer du til at arbejde i et miljø, hvor humor, en uformel omgangstone kombineret med en høj faglighed og kvalitet danner grundlaget for kulturen i deres afdeling. Hos OK vil du kunne fortsætte din faglige udvikling via samarbejde, uddannelse og daglig sparring med højt kvalificerede kolleger. Gennem deltagelse i spændende projekter med stor faglig kompleksitet vil du medvirke til at levere løsninger til tiden – og i høj kvalitet.

Derudover bliver du en del af en attraktiv virksomhed i vækst. Du bliver en del af holdet i Viby, hvor der samlet sidder ca. 400 kolleger. I dagligdagen er værdier som tillid, ansvarlighed og holdånd vigtige for OK. Det vil du helt sikkert kunne mærke, når du træder ind ad døren.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Recruit IT.