Er du den nye Data Engineer, som vi søger for vores kunde Clearhaus i Skejby?

Har du et bredt kendskab til databaseudvikling, Cloud storage-løsninger, BI og analyse?
Læs videre her, hvis du vil have muligheden for at hoppe med på en medrivende rejse, der fører Clearhaus videre ud i verden.

Din rolle som Data Engineer

Rollen som dataengineer giver dig ansvaret for at udvikle og vedligeholde Clearhaus’ cloud-baserede data warehouse, der bruges til analyseformål. Du vil opleve et tæt samarbejde i data-analytics afdelingen og samarbejde med kollegaer indenfor IT, Økonomi og Risc/Compliance samt eksterne stakeholderes. Du kommer til at arbejde med en branche i rivende udvikling og du vil at forstå branchen og udnytte data til at forbedre den daglige forretningsdrift.

Dine opgaver omfatter:

  • Hjælpe med at identificere databehov på tværs af organisationen
  • Fortsætte med at udvikle og vedligeholde Clearhaus’ cloudbaserede data warehouse-løsninger
  • Udnyt dimensionel modellering til optimeringsformål

Dine kvalifikationer

Den ideelle kandidat har kendsskab til og dyb teknisk forståelse af data-warehousing og en stor interesse i, hvordan data kan forbedre virksomhedernes beslutningstagning. Du bliver en del af et lille team, der er afhængige af den enkelte til at drive forandring og gøre en forskel. Som person er du ikke bange for at træffe beslutninger og trives i et komplekst miljø, hvor spørgsmål sjældent har et ligetil svar.

Din uddannelse er ikke vigtig, men måske har du en baggrund inden for softwareudvikling, matematik, statistik eller lignende. Du kan også være selvlært og har en dokumenteret track record inden for denne branche.

Du skal have erfaring med DBMS i et cloudmiljø, helst AWS.

Du er i stand til at udtrække, transformere, indlæse og forbinde både strukturerede og ustrukturerede data fra forskellige kilder.

  • Du har sikkert betydelig erfaring med SQL (gerne PostgreSQL, Redshift)
  • Du har sikkert kodet Python og måske Ruby
  • Du er flydende i både engelsk og dansk

Rollen formes i øvrigt i høj grad efter dine kompetencer!!

Clearhaus tilbyder

En fuldtidsstilling i deres Data-Analytics-team, som for nuværende består af to fuldtidsansatte og et par studentermedhjælpere. Clearhaus tilbyder et spændende arbejdsmiljø I en af Danmarks hurtigst voksende FinTech virksomheder, hvor muligheden for at kunne gøre en forskel og arbejde innovativt er hverdagskost. Clearhaus lægger stor vægt på et stærkt kollegaskab, derfor vil du opleve en god atmosfære og en sund arbejdsplads, hvor værdierne bygger på at alle forventes at tage ansvar og gøre en forskel for kunder og kollegaer. Clearhaus sætter pris på personlige værdier såsom, nysgerrighed, hjælpsomhed og humor.

Egen kok (én af de rigtigt gode) og masser af hygge!


Om Clearhaus

Clearhaus er er en FinTech virksomhed med 80+ ansatte. Med udgangspunkt i lækre kontorlokaler i Skejby er Clearhaus udfordrer inden for betalingsindustrien. Clearhaus opfatter sig selv som en teknologivirksomhed, som med deres tilgang og ideer skal gøre det nemmere, at modtage betalinger online. Clearhaus har medlemskaber i Visa og Mastercard og licenser til at håndtere betalinger i hele Europa.