IT-projektleder til HusCompagniet

Vil du skabe store forandringer i en landsdækkende virksomhed, der skaber familiers drømmehuse? Kan du binde forretning og IT sammen samt implementere IT-systemer på en måde, hvor du får alle med fra starten? Så er det måske dig der skal bydes velkommen til HusCompagniet.

HusCompagniet er Danmark største producent af enfamiliehuse, og bygger årligt mere end 2000 individuelt tilpassede drømmehuse.

Som IT-projektleder bliver du en del, af en landsdækkende virksomhed fordelt på 16 lokationer, og får din daglige gang på kontoret i Virum, hvor du refererer til deres IT-chef. Her får du en masse engagerede og positive kolleger, som hver især bidrager til vores fortsatte succes.

Som projektleder kommer det til at skinne igennem, at du arbejder et sted, der er intimt nok til at få masser af ansvar, men stort nok til at kunne levere markante resultater.

Jobbet

Som IT-projektleder vil du få ansvar for at lede projekter fra idéfasen til afsluttende implementering, samt sikre en god overgang fra projekt til drift i samarbejde med forretning, IT og øvrige interessenter.

Først og fremmest vil du få ansvaret for at implementere et nyt CRM-system for lead- og pipeline management, så de kan blive endnu bedre til at tiltrække nye kunder og servicere deres mange nuværende glade kunder.

Du kommer til at:

  • Analysere behov og udarbejde kravspecifikation sammen med stakeholders
  • Sikre projekternes leverancer mht. kvalitet og fremdrift
  • Arbejde med forandringsledelse i afdelingerne
  • Have en meget stor kontaktflade, hvor du tør tage ansvar for kommunikationen med mange forskellige stakeholders
  • Samarbejde tæt med vores afdeling for forretningsudvikling samt den applikationsansvarlige i IT
  • Rejse i mindre omfang til vores lokale kontorer

Du kan ændre folks tankegang

HusCompagniet tror på, at det er essentielt at motivere deres medarbejdere, så de selv kan se fordelene ved nye systemer/processer, så de lægger vægt på, at du er tryg med kommunikation på alle niveauer i organisationen og har erfaring med at undervise andre.

De forventer, at du kan træde i karakter som IT-projektleder og går hele vejen for at levere det, du har lovet.

Derudover har du:

  • Mindst 3-5 års erfaring med projektledelse, og succes med at levere projekter inden for aftalt tid, kvalitet og pris
  • Erfaring med CRM-projekter, gerne omkring Dynamics

Du trives i en uformel kultur med højt til loftet og store ambitioner.

Som person har du et højt drive og en løsningsorienteret tilgang til nye udfordringer. Du arbejder struktureret, og kan planlægge og prioritere opgaver i projekterne. Du er komfortabel med at have en stor kontaktflade, og formår at udvise god energi, et højt humør, samt sætte dagsordenen og vove at tage beslutninger, når IT-projekterne skal i land.


Om HusCompagniet

Med mere end 2000 årlige drømmehuse er HusCompagniet nordens største husbygger. Vores kunders hjem bliver bygget på et fundament af mere end 40 års erfaring. Vi har 16 lokale kontorer med showrooms, 8 udstillingsbyer og over 50 forskellige udstillingshuse fordelt rundt i Danmark. Vi har dygtige lokale byggerådgivere på alle vores kontorer, der hjælper med at forvandle boligdrømme til drømmeboliger. Læs mere her: www.huscompagniet.dk