Senior Developer til Telenor

Er du en skarp og ambitiøs udvikler, der trives med store datamængder i en kompleks forretning? Er Best Practice udvikling, distribuerede systemer, big data og systemintegrationer noget af det, der motiverer dig mest i dit arbejdsliv? Og vil du være med til at sikre, at de i Telenor fortsat træffer datadrevne og værdifulde beslutninger?
For vores kunde, Telenor søger vi en ny Senior Developer!

Du udvikler datadrevne løsninger til Telenor og deres kommercielle initiativer
Telenor er i rivende udvikling, og de har en ambition om hele tiden at blive mere digitale og datadrevne i deres beslutningsprocesser. I Analytic Platforms teamet spiller de en central rolle for, at forretningen kan imødekomme denne ambition, og deres hovedformål er derfor at være key enabler for Telenors datastrategi og udvikle velfungerende dataløsninger til både interne afdelinger samt fremtidige kommercielle initiativer.

Vi søger lige nu for vores kunde Telenor en Senior Developer, som kan hjælpe dem med at afklare behovet til de forskellige projekter, samt validere, designe og levere på disse data. Det kan f.eks. være ved at integrere nye kildesystemer til den centrale konsoliderede datalake eller sikre, at de har den rette tekniske løsningsarkitektur til at understøtte deres strategiske initiativer. Samtidig vil du, som deres nye kollega, også skulle bidrage til udarbejdelsen af den løbende udvikling af datainfrastruktur, herunder deres datalake på baggrund af best practices og domæneforståelse.

Derudover bliver dine kerneopgaver at:

 • Udvikle data integration af kildesystemer, samt kildesystemsanalyser
 • Opnå forståelse for eksisterende og potentielle datakilder
 • Bidrage til udvikling af leverancestandarder, der sikrer et højt kvalitetsniveau
 • Udøve second-level support på løsninger til interne brugere i Telenor
 • Tænke i end-to-end løsninger ved at koble brugernes behov til tilgængeligt data

Du har et analytisk mindset og er dygtig til stakeholder management
Vi forestiller os, at den nye Senior Developer har en videregående uddannelse i bagagen, enten som Datalog eller noget tilsvarende. Du må meget gerne have 3-5 års erfaring med softwareudvikling og dataanalyse, samt et solidt kendskab til back-end systemudvikling. Har du stiftet bekendtskab med agile arbejdsmetoder vil det være et plus, men vigtigst er det, at du er nysgerrig på den måde Telenor arbejder på og er villig til at lære det.

Som person er du en dygtig og kvalitetsbevidst udvikler med godt overblik, der motiveres af at arbejde med store datamængder på tværs af distribuerede systemer. Du er ansvarsbevidst og selvstændig i din tilgang til opgaveløsning, og så interesserer du dig for nye teknologier og deres muligheder. Du bevæger dig hjemmevant i komplekse organisationer med mange interessenter, og relationsdannelse falder dig derfor naturligt. Samtidig er du typen, der trives i et team, hvor fagligheden er høj, hvor tonen er uformel og hvor humor fylder meget i hverdagen.

Vi tænker at du har:

 • Udviklingserfaring med objektorienteret/funktionel programmering
 • Erfaring med Scala eller Java vil være en fordel
 • Kendskab til Hadoop
 • Forståelse for distribuerede systemer
 • Erfaring med datatransformation og datamodellering
 • En ekstra fordel hvis du erfaring med ingestion i en Big Data kontekst

En arbejdsplads fyldt med fantastiske forbindelser
Som ny kollega, bliver du en del af en dynamisk organisation, hvor der, på tværs af forretningen, venter dedikerede og kompetente kolleger, som kontinuerligt arbejder for at udvikle fremtidens teleselskab. Telenor arbejder agilt, fokuserer indsatsområder ved hjælp af Kanban og praktiserer Tight-Loose-Tight som ledelsesfilosofi.

Du kommer til at indgå i Analytic Platforms teamet hvor dine kolleger har mange forskellige kompetencer. De arbejder på tværs af både kommercielle og tekniske områder. Teamet består af 8 dygtige kolleger, der hver dag muliggør understøttelsen af hele forretningens behov for korrekt data. De har en uformel og professionel virksomhedskultur, hvor de er ligetil og udvikler hinanden – og så er der plads til masser af humor. Samtidig tør og motiveres de af at prøve nye ting, lære og ikke mindst lytte til hinanden.


Telenor er Danmarks næststørste teleselskab, og er et selvstændigt selskab i Telenor-koncernen. Som arbejdsplads har Telenor fokus på at skabe fantastiske forbindelser imellem hinanden og deres kunder. Med de nyeste løsninger og det mest effektive netværk skaber de små mirakler i en verden, der aldrig står stille. Telenor udfordrer dem selv og markedet ved at gå nye veje med deres innovative tankegang og teknologier. De er den digitale livsnerve, der forbinder mennesker, virksomheder og samfund. Telenor arbejder ud fra et agilt mindset i et åbent miljø med en uformel omgangstone og har den holdning, at innovative idéer altid er velkomne.