Java udviklere til Region Syddanmark

Har du rygsækken fuld af viden og erfaring om Java-udvikling eller er du nyuddannet med stor appetit på at bruge det du har lært?

Brænder du for at være med til at give bedre oplevelser til patienter og borgere samt hjælpe sundhedspersonalet i Region Syddanmark til en mere effektiv hverdag gennem de IT-løsninger, de anvender?

Som Java full stack udvikler hos Regional IT får du en helt central rolle i at omsætte de ønsker og krav, der er til brugbare og lettilgængelige løsninger, som gør en stor forskel i hverdagen for rigtig mange mennesker.

Hvem er Udviklingsfunktionen i Regional IT?

I Udviklingsfunktionen i Regional IT er de 30 dygtige og kompetente kollegaer fordelt på tre teams, hvor udviklere, UX-designer, integrationskoordinatorer, scrummasters og product owners arbejder tæt sammen. Hjælpsomhed, humor og teamånd går hånd i hånd med en professionel tilgang til opgaveløsningerne. Regional IT arbejder med scrum, og udvikler sig mere og mere mod at blive selvorganiserende, agile teams.

Stillingen

Som udvikler vil du arbejde tæt sammen med dit team, samt testere og IT-arkitekter om at skabe de bedste IT-løsninger til bl.a. regionens sygehuse og er også med helt ude hos brugerne.

” Vi har et lærerigt miljø med udfordrende, og spændende it-udviklingsopgaver til fremtidssikring og forbedring af systemer som gavner alt fra borgere, til patienter og sundhedspersonale, og det giver en meget meningsfuld hverdag”, siger Cathrine Buch Stokkebæk, It-udvikler.

”Vi er involveret i hele processen – vi afklarer opgaver og tekniske udfordringer, vi udarbejder software arkitektur og implementerer løsninger. Vores hverdag er afvekslende og det er tilfredsstillende at arbejde med software som gør en forskel – for mennesker og samfundet.” siger Rasmus Maagaard, IT-udvikler

Opgaverne fordeles i teamet, og du har derfor mulighed for at tage del i alle forskellige dele af udviklingsopgaven. Der er størst tyngde på backend-opgaver, men der er også brugergrænseflader og apps, så frontend udvikling og UX-kompetencer kan også komme i spil.

Generelt arbejdes der på opgaver af både regional og national karakter. De største opgaver i den kommende tid, bliver at udvikle komponenter til at give patienter et samlet overblik over alle de aftaler, vedkommende har inden for regionen, løsning omkring automatiseret medicinekspedition og prøvehåndtering.

Regional IT arbejder med en række teknologier som f.eks. Java, Flutter, Micronaut, Groovy, Jenkins og React.

Din baggrund

Du har en uddannelse inden for IT, formentlig datamatiker, datalog eller lignende. Det vil være et plus, at du har erfaring med dig, men det kan også være, at du er en dygtig nyuddannet med drive og masser af energi og mod på at komme ud at bruge det, du har fået med i rygsækken.

Din profil

  • Du er hurtig til at sætte dig ind i, samt danne dig et overblik, over nye opgaver
  • Du er fagligt dygtig og nysgerrig ift. at følge med og tilegne dig nye kompetencer
  • Du er analytisk, og finder det meget relevant at forstå brugernes behov, så du kan lave den bedste løsning til at understøtte deres hverdag
  • Du har forståelse for scrum, arbejder godt i teams og synes om at arbejde med løbende at forbedre opgaveløsning og samspillet i teamet
  • Du tager initiativ og ansvar i dagligdagen, og er med til at sikre, at vi får høj kvalitet
  • Du synes, at det er en selvfølge, at opgaven først er afsluttet, når dokumentationen er på plads
  • Du har en positiv og konstruktiv tilgang til tingene, og bidrager gerne til den gode stemning.

Det er en forudsætning, at du kan tale, forstå og skrive dansk og engelsk.

Er Region Syddanmark en arbejdsplads for dig?

Region Syddanmark er med sine mere end 25.000 ansatte en af Danmarks største arbejdspladser. Forretningsområderne dækker sundhed, psykiatri- og socialområdet samt regional udvikling.

Regional IT er den centrale IT-drift organisation i Region Syddanmark, og tæller i alt ca. 300 medarbejdere. Dertil kommer yderligere ca. 300 IT-medarbejdere, der er ansat på sygehusene.

Region Syddanmark tilbyder et varierende og udfordrende job inden for en sektor, hvor den nyeste teknologi tages i brug til gavn for borgerne og patienterne.

Man bestræber sig altid på at være en organisation, hvor der er rum til det hele menneske. Der er i det daglige fokus på, at få både arbejds- og privatliv til at fungere og der er etableret en ordning med mulighed for hjemmearbejde i afdelingen.

Der bliver også lagt vægt på faglig og personlig udvikling, og at medarbejderne har de kompetencer, som er nødvendige for at kunne løse deres opgaver.

Regional IT er fordelt på to lokationer i henholdsvis Kolding og Vejle.

Yderligere information

Du får arbejdssted i Kolding, hvor dine kolleger skaber rammen om et positivt, energisk og udfordrende arbejdsmiljø. Du skal forvente rejseaktivitet inden for regionen.

Har vi fanget din interesse, så søg snarest. Vi holder løbende ansættelsessamtaler.

Ansættelsesdato forventes at blive 1. januar eller 1. februar 2022.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.