Chief Operating Officer til Applicate IT

For vores kunde, Applicate IT A/S søger vi en COO til deres internationale aktiviteter.

Applicate IT er et innovations- og softwareudviklingshus grundlagt i 2010 med egne kontorer i både Danmark og Vietnam, og beskæftiger samlet set 20 fuldtids IT-professionelle der dækker hele kæden af kompetencer fra idé og design, til udvikling, kvalitetssikring samt leverance og drift af turnkey IT-løsninger.

Med reference til virksomhedens CEO, får du ansvaret for den fortsatte vækst, og en række af virksomhedens daglige aktiviteter.

Som en del af ledelsen, skal du sikre, at strategien og de forventede resultater opnås. Du vil være strategisk, præstations- og ledelsesansvarlig for det samlede leveranceteam.

Du har det fulde kommercielle ansvar for at nå de aftalte målepunkter, som er tæt knyttet til virksomhedens strategi. En accelereret opbygning og udvikling af en organisation med et højt kompetenceniveau, der lever op til kravene og de overordnede mål, er en kritisk del af dit job.

Din opgave:

Som COO vil du have det fulde ansvar for alle processer og procedurer inden for dit område, herunder succesfuld gennemførsel af udviklingsprojekter i tæt dialog med både projektledere, produktionsteamet og kunderne.

Derudover er du også ansvarlig for at:

  • sikre, at alle forstår og arbejder efter en aftalt struktur
  • udvikle, tilpasse, implementere og forankre strategier
  • styrke kapacitet og kompetencer
  • optimere den gode kultur, fastholde og tiltrække de rette kompetencer

De skal foruden deres fastforankrede asiatiske kontor, også have etableret endnu et eksternt produktions- og driftskontor inden for EU og NATO’s grænser, hvorfor erfaringer med eksterne produktionsteam vil være en stor fordel.

Hvem er du?

Med erfaring fra en lignende stilling i en IT udviklingsvirksomhed, er du nu klar til nye udfordringer i en succesfuld virksomhed der står over for et markant vækstbrud.

Du har en betydelig teknisk og faglig viden indenfor IT-udvikling, og har sikkert tidligere siddet i en rolle som Techlead, Teamlead, IT-udviklingschef, CTO eller lignende. Du har solid erfaring med IT-projekt- og leverancemetoder, hvorfor områder som JIRA, UML, UX, requirement specifications, CMMI og Agil/Vandfald formentlig også ligger inde for dine kompetenceområder.

Du ved, hvad der skal til for at motivere og udvikle et stærkt team af ledere og specialister. Du har et fokuseret, analytisk mindset og gode problemløsningsevner. Du tager ejerskab over dine opgaver og ansvarsområder, og har en stærk kommerciel tankegang. Risikovurdering og komplekse projekter har været en væsentlig del af dine arbejdsopgaver i flere år.

Dét tilbyder Applicate IT:

  • En spændende stilling med stort ansvar og mulighed for at præge virksomhedens både nuværende og fremtidige vækst.
  • Mulighed for at arbejde tæt sammen med eksterne eksperter indenfor IT-udvikling.
  • En organisation med en stærk kultur og sammenhold, hvor der ikke er langt fra idé til handling, med som til stadighed skal professionaliseres yderligere.
  • En attraktiv lønpakke svarende til dine kompetencer inkl. pension og personalegoder.
  • Mulighed for medejerskab både på selskabs- og koncernniveau på meget attraktive vilkår

___________________________________________________________________________________________________

Hvem er Applicate IT?

Applicate IT udvikler og leverer skræddersyede softwareløsninger, som skaber værdi for kunder og partnere, både i den private og offentlige sektor, herunder deltager de også i forskningsprojekter og forretningsfællesskaber.

En af deres styrker er evnen til at forbinde mange af de nyeste teknologier i én IT-løsning, uden at gå på kompromis med anvendelighed, en generisk arkitektur eller kvaliteten. De sætter en dyd i at undersøge og udvikle state of the art teknologi, og derfor lader de sig ikke begrænse.

Applicate IT har taget et meget markant væksthop i indeværende regnskabsår, og indgår qua sine specielle kompetencer i strategiske samarbejder med fx. IBM Global Services i USA og et af verdens mest betydelige revisions -og konsulent selskaber.

Du kan læse mere om virksomheden her