Hvorfor bruge den specialiserede headhunter?

Vores dygtige kollega Mia Grodt, har begået en fin artikel om hvorfor man bør bruge den specialiserede headhunter. Det giver nemlig rigtig god mening!

 

Virksomheden ved, hvad de søger. En dygtig profil med specifikke kompetencer og relevant erfaring. Stillingsopslaget er informativt og skarpt formuleret. Alle tænkelige relevante oplysninger fremgår inklusiv reference til kontaktperson, hvor eventuelle uddybende spørgsmål kan stiles. Der er intet at sætte en finger på, men alligevel udebliver ansøgninger fra kompetence profiler.

Ovenstående scenarie er typisk – ikke kun i IT-branchen. Og det er ofte her, vi som eksterne rekrutteringskonsulenter kommer i spil. Der er ingen tvivl om, at der er et marked for professionel ekstern rekruttering – og der er mange både større og mindre spillere. Men udover størrelsen, hvad er så forskellen på os?

Hvis vi ser bort fra de såkaldte ”CV-jægere” og koncentrerer os om kompetente og professionelle rekrutteringskonsulenter med den grundlæggende værktøjskasse på plads, så er mit budskab, uanset hvilken branche der opereres i, at vælge en specialiseret samarbejdspartner – altså en rekrutteringskonsulent med specialisering i netop jeres branche. Det er her, vi kommer til vores ret. Det er her, du som kunde møder en samarbejdspartner, du kan drøfte nuancer i kompetencer med. En samarbejdspartner der vil forstå jeres forretning, hvad I søger, hvilken funktion jeres nye medarbejder skal udfylde og ikke mindst forstår, hvordan man finder, kommunikerer relevant og driver en professionel proces med egnede og motiverede kandidater – Kandidater som den specialiserede rekrutteringskonsulent med stor sandsynlighed har i sit eksisterende netværk!

 

Du kan også læse artiklen her på LinkedIn.

Comments are closed.