NICOLAS THORNFELDT

SØS ELISABETH SYBERG VERHOEF

KASPER MØLDRUP

Gitte Lundgaard IT rekrutteringskonsulent Recruit IT

GITTE LUNDGAARD

Gitte har 14 års erfaring inden for HR og rekruttering. Hun har erfaring fra mange forskellige brancher og organisationer, bl.a. som Recruitment Partner ved Systematic, HR-partner ved Tivoli, DR og Dansk Flygtningehjælp. De seneste år har hun arbejdet som både freelancer og headhunter i headhunt- og konsulentbranchen. Gitte har samarbejdet med Recruit IT siden 2021.

Sofie Madsen Researcher Recruit IT

SOFIE MADSEN

Sofie er studiemedarbejder og studerer til dagligt Cand. Soc. Uddannelsesvidenskab på Århus Universitet. Her tilegner hun sig bred viden indenfor områder såsom HR Management, rekruttering, ledelse samt kompetenceudvikling. Sofie har erfaring indenfor undervisning og arbejde med mennesker, fra en hverdag hvor planlægning og overblik er essentielt. Sofie har en generel nysgerrighed på mennesker, og især indenfor den enkeltes motivation.

Marianne Rishede IT Rekrutteringskonsulent Recruit IT

MARIANNE RISHEDE

Marianne har mere end 15 års erfaring inden for personaleudvælgelse i rekrutteringsbranchen og dermed opbygget et solidt fundament for at finde det rette match for både virksomhed og kandidat. Med en vedholdenhed og målrettet approach giver hun ikke op, før den sidste brik i puslespillet er fundet, og det optimale match er opnået for såvel kandidat som virksomhed. Marianne stræber efter at give alle den bedste og mest professionelle behandling via kompetent dialog og behovsafstemning.

Maj Marie Larsen Researcher Recruit IT

MAJ MARIE LARSEN

Maj har tidligere arbejdet med rekruttering og talentudvikling af akademikere. Med en kommunikationsuddannelse i bagagen effektiviserer hun formidling på tværs af forskellige medier og platforme. Mellem virvaret af ønsker, krav og kompetencer stræber Maj altid efter at sikre kvaliteten i sit arbejde, bl.a. ved at benytte den specifikke søgestrategi, der vil sikre et skarpt kandidatfelt, som matcher kundens krav.

Johni Pihl Petersen Headhunter & Partner Recruit IT

JOHNI PIHL PETERSEN

Joy Nielsen Researcher Recruit IT

JOY NIELSEN

Brian Rønnemoss Headhunter & Partner Recruit IT

BRIAN RØNNEMOSS