Hvem er vi

Med brancheindsigt og erfaring

Holdet hos Recruit IT

Kontakt os gerne hvis du vil have hjælp til din næste ansættelse – eller et godt råd til det næste job

Jesper Buch-Rønne

Konsulent & Managing partner

Jesper er indehaver af Recruit IT. Jesper har mere end 20 års erfaring fra IT branchen, og de seneste 10 år udelukkende med rekruttering af IT kompetencer med ansættelse hos Activator Group og People IT. Med sin store passion for rekruttering i IT branchen etablerede Jesper i 2012 Recruit IT, som i dag beskæftiger otte kollegaer på kontorer i Aarhus, Odense og København.

+45 61 33 20 10

Mia Grodt

Konsulent & partner

Mia har bred erfaring fra IT branchen som konsulent og projektleder af store nationale IT-projekter i sundhedssektoren. Mia har desuden en master i quality and management fra Syddansk Universitet og har været ansvarlig for HR og rekruttering i software-virksomheden Hesehus. Som ambitiøs ildsjæl inden for HR og rekruttering, særligt search og select, i IT branchen har Mia siden 2016 været konsulent og partner i Recruit IT.

+45 31 31 66 15

Lars B. Nielsen

Konsulent & partner

Lars medbringer mere end 17 års erfaring fra IT branchen hvor han har arbejdet med både salg, udvikling og IT ledelse. Lars brænder for at give sine kunder og kandidater det bedste rekrutteringsforløb og han lægger stor vægt på at levere kvalitet og værdi til hans kunder – Rekruttering af IT specialister er lige dele forståelse af kundens behov og hårdt arbejde. Lars har siden 2015 været partner og headhunter hos Recruit IT.

+45 31 54 70 06

IT Headhunter Claus Porse

Claus Porse

Konsulent & partner

Claus har mere end 25 års erfaring fra IT branchen; som udvikler, projektleder og virksomhedsleder. Claus har i de senere år været ansat dels i Microsoft og dels i SAP i ledende kommercielle positioner. Claus var i årene 2005-2007 Associeret Partner i Lisberg Executive Search, og fra 2007-2011 Managing Partner i People IT. Claus har siden maj 2016 været Partner og Headhunter i Recruit IT.

+45 20 87 86 17

Johni Petersen

Konsulent & partner

Johni har en baggrund fra udbygningen af telenetværk hos diverse danske og udenlandske teleselskaber.
Johni har mere end 20 års erfaring, med projekt- salgs- og generel ledelse i diverse tekniske miljøer og kommer senest fra en stilling som salgsdirektør. Johni er ved at lægge sidste hånd på en MBA uddannelse fra Syddansk Universitet og har været hos Recruit IT siden 2016.

+45 26 37 75 35

Cecilie Rosenlund

Rekrutteringskonsulent

Cecilie er uddannet Cand. Negot med speciale i HR & Kommunikation på SDU. Gennem uddannelsen, et praktikforløb i en HR afdeling og tidligere ansættelse som researcher fik Cecilie bekræftet at hun skulle arbejde med rekruttering, og fandt ud af at hun var landet på rette hylde med at matche virksomheder med de rette profiler. Dette kombineret med interessen for IT gør hende til en god researcher indenfor branchen. Cecilie har været hos Recruit IT siden 2017.

+45 30 74 28 78

Maja Carstensen

Rekrutteringskonsulent

Maja blev i sommeren 2019 færdiguddannet Cand. Negot med speciale i Human Resource Management. Kort efter blev hun ansat som rekrutteringskonsulent hos Recruit IT, hvor hun til hverdag får lov til at arbejde med sin passion; nemlig rekruttering og mennesker. At skabe et rigtigt match mellem kandidat og virksomhed er et givende samarbejde for alle parter, og netop det er blot én af grundene til at Maja er landet i trygge hænder som kollega hos os.

+45 60 10 02 95

Peter Kirkebye

Konsulent og Partner

Peter er 51 år, og har 20 års erfaring fra IT branchen og har den seneste årrække arbejdet for IBM Svenska og ORACLE Danmark i ledende kommercielle roller. Peter var også CEO og co-founder af den svenske webshop Lucky Little Me AB, som blev solgt til Boozt.com. Peter er dansk/svensk statsborger og specialiseret i Øresundsregionen og det svenske marked.

+45 53 77 60 90

+46 76 046 60 90

Serina Klejstrup Hedegaard

Seniorkonsulent

Serina har 20 års relevant erfaring fra IT og rekrutterings-branchen. Med hendes indgående kendskab til udviklingsprojekter, IT ledelse og forretningsudvikling, er hun en oplagt sparringspartner i forhold til rekrutteringsbehov og sammensætning af gode udviklingsteams. Serina har et godt renommé pga. hendes fokus på et respektfuldt rekrutteringsforløb og hun tilføjer Recruit-IT’s kunder, et kæmpe netværk af dygtige danske IT profiler.

+45 53 70 47 88

Sasja Ann Iversen

Rekrutteringskonsulent

Sasja er Cand.Negot fra SDU, med speciale i HR. Sasja har tidligere arbejdet med rekruttering til projektansættelser i Dubai, og har desuden en stor personlig interesse i feltet, som har resulteret i frivilligt arbejde i bl.a. AIESEC. At finde de bedste kandidater til at skabe fremdrift i virksomheder, er dét som driver Sasja, og denne udfordring får hun lov at bryde med dagligt i Recruit IT.

+45 42 42 47 08

Louisa Schroderus

Rekrutteringskonsulent

Louisa har arbejdet med rekruttering og personaleløsninger i vikarbranchen siden 2016. Hun har stor interesse for at skabe meningsfulde og motiverende matches mellem kandidater og jobs. Derudover er Louisa meget nysgerrig på IT branchen og dens evige udvikling.

+45 42 73 28 93

Louise Lorz Iversen

Kommunikation og Rekrutteringskonsulent

Louise blev uddannet cand.mag. i International Virksomheds-kommunikation i sommeren 2019. Gennem hendes uddannelse, praktikforløb og studiejobs har Louise arbejdet med mange forskellige typer af kommunikation. Louise har til dagligt ansvaret for vores kommunikation til kandidater og kunder, og har på kort tid fundet ud af at koble de rette kandidater med den rigtige virksomhed.

+45 20 57 57 96

Kia Hellegaard Andersen

Rekrutteringskonsulent

TBD

+45 60 48 31 51

Kathrine Bahnsen

Rekrutteringskonsulent

Kathrine studerer dagligt Cand.soc Human Ressource Management på Århus Universitet, hvor hun får bredt kendskab til områder såsom HR management, rekruttering, ledelse og kompetenceudvikling. Kathrine har erfaring med rekruttering og talentdevelopment og har stor passion for at motivere mennesker og deres muligheder på arbejdsmarkedet, og naturligvis en grundlæggende nysgerrighed for IT-branchen.

+45 27 57 27 87

Ring til os på 71 99 02 10 eller kontakt os her