For kandidater

– vi finder jeres nye arbejdsplads

Vi finder jeres nye IT kompetence hurtigt og effektivt!

Aktuelle stillinger

Hvis du vil søge en stilling, kan du læse mere i hvert enkelt opslag. Alle ansøgninger behandles naturligvis strengt fortroligt og videregives ikke til vores kunde uden din accept.

Se alle ledige stillinger her

Diskretion

Det er vigtigt for os som rekrutteringsvirksomhed at sikre en seriøs service og sparring i henhold til både kunder og kandidater. Diskretion og fortrolighed er essentielle værdier når en opgaven skal løses.

Vi arbejder altid meget tæt med den enkelte kandidat og skaber vigtige relationer og tillid. Det gør det lettere at arbejde mod et fælles mål.

Emnebank

Vi rekrutterer til en del stillinger, der ikke annonceres, hvorfor vi vil anbefale dig at registrere dig i vores emnebank. Det er helt uforpligtende!.

Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev – så vil vi løbende informere om spændende muligheder.

Send os din personlige beskrivelse samt CV her

Vær et skridt foran til jobsamtalen

Visse spørgsmål kommer du til at møde igen og igen ved dine jobsamtaler. Derfor kan du lige så godt forberede dig godt og grundigt på dem.

Kommer du velforberedt ind til en jobsamtale, virker du mere selvsikker, og det medvirker naturligvis til at forbedre dine chancer for at på jobbet. Her får du syv gode råd til, hvordan du svarer på de typiske spørgsmål.

Det er vigtigt, at du er op­rigtigt engageret og interesseret i virksomheden. Vis, at du har læst på lektien, og at du allerede ved en masse om din potentielle arbejdsgiver. For virksomheden er det vigtigt at føle sig nøje udvalgt i stedet for blot at være et sted, du har sendt en ansøgning til for at få dine dagpenge. Sørg for at holde øjenkontakt gennem hele samtalen.

Dette er et typisk åbningsspørgsmål, som intervieweren stiller, så han eller hun er i stand til at få et samlet indtryk af dig. Vær personlig, men ikke privat. Og undgå for alt i verden bare at rable hele dit CV af – det har intervieweren ­allerede læst. Du skal kunne fortælle om dig selv på to-tre minutter.

I stedet for at skamme dig eller feje dine dårlige sider langt ind under gulvtæppet, bør du se dem som dit udviklingspotentiale – de steder, hvor du kan forbedre dig. Tal altid mindre om dine negative sider end om de positive, og vis, at du er villig til at udvikle dig og lære mere om dig selv og andre.

Her skal der virkelig tænkes over tingene. Du bør inden samtalen udvælge tre positive hovedegenskaber ved dig selv og fokusere på dem. Er du usikker på, hvad dine stærke sider er, så spørg dine venner, din familie og eventuelle kollegaer, og bed dem om at sætte ord på dig. Vær ydmyg, men stå fast.

Løn kan være et ømtåleligt emne til en jobsamtale. Du bør helst undgå at stille konkrete lønkrav, før du har haft mulighed for at stille flere spørgsmål om arbejdsopgaverne, antal timer, vilkår og betingelser for stillingen. Når du ved mere, kan du sælge dig selv lidt bedre, uden at du virker grådig.

Det er godt, hvis du viser, at du har tænkt over din fremtid og allerede er begyndt at formulere en vision eller plan. Få endelig sagt, at du sagtens kan forestille dig en langsigtet udvikling i virksomheden, så de ønsker at investere i dig og din kunnen.

Intervieweren kræver et gennemtænkt svar på, hvorfor de skal ansatte lige dig, hvis der er flere ansøgere. Her er det vigtigt, at du fremstår som en, der ved, hvem du er, og hvad du kan give virksomheden. Vis vilje og passion. Mange er bange for at sælge sig selv, så øv dig foran spejlet eller vennerne.

Hvis du har mod på mere forberedelse, kan du gennemgå den store forberedelse her: Den store forberedelse

Gå ikke glip af de skjulte stillinger

Mange stillinger besættes uden annoncering

Rigtig mange stillinger besættes uden annoncering. Nedenfor har du mulighed for at indsende dit CV, hvorefter det vil være tilgængeligt for vores konsulenter til brug for både faste stillinger og freelanceopgaver.

Dine informationer opbevares i absolut fortrolighed og ingen personlige oplysninger – herunder navn, adresse, e-mail, telefonnummer samt navnet på din nuværende og tidligere arbejdspladser, videregives til vores kunder uden dit samtykke.

Kun ansatte hos Recruit IT har adgang til CV databasen.

Hvis du har væsentlige ændringer til dine data og dit CV, eller ønsker du at slette dit CV kan du kontakte os, eller blot indsende et nyt til registrering.