Test og Analyseværktøjer

– med vores testløsninger kan du lære mennesker at kende på kort tid

Hvorfor bruge personlighedsanalyse?

“Ubehagelige sandheder er altid bedre end behagelige illusioner…”

En personlighedstest giver et umiddelbart billede af, hvordan personen fungerer i forskellige arbejdssituationer.

Recruit IT anvender 
Master Person Analyse (MPA) i forbindelse med test af kandidater.

Master Person Analyse (MPA) er en præcis interviewguide, hvor man fra starten kan koncentrere sig om det, der vil være vigtigst for jobbet. MPA er et af markedets bedste og mest udbredte testværktøjer, hvad end det drejer sig om rekruttering eller vurdering af medarbejderens personlighed og adfærd på jobbet.

MPA
MPA er bygget op omkring en Personprofil og en Jobprofil. MPA anvendes bl.a. til rekruttering, analyse og udvikling af enkeltpersoner, såsom medarbejdere, eller ledere på alle niveauer. MPA anvendes endvidere til analyse af teams, team-sammensætning, analyse af små eller større selvstyrende grupper, hele afdelinger eller organisationer.

Testresultatet
Ved at sammenholde Personprofil og Jobprofil, og ud fra disse gennemføre en struktureret samtale fås et klart billede af, hvordan den pågældende person passer til jobbet. Samtidig afklares det, hvilke områder virksomheden skal være opmærksom på for at kunne støtte personen i introduktionsfasen såvel som i den videre udvikling.

Ved en kandidatevaluering kan en Personprofil sagtens stå alene idet virksomheden selv i første fase har udarbejdet en jobprofil / stillingsbeskrivelse.

Tilbagemelding
Virksomheden og kandidaten vil modtage en udførlig tilbagemelding umiddelbart efter at kandidaten har gennemført testen.

Hvorfor bruge en potentialetest?

“Fordi vi ønsker personale med potentiale og kontinuerlig læring”

De fleste job i dag er dynamiske og fleksible. Virksomheder finder sjældent, eller søger sjældent kandidater med viden og erfaring, der allerede dækker ethvert hjørne af et jobs nuværende og fremtidige opgaveliste. I stedet ønsker virksomheder personer med potentiale – personer, der gennem kontinuerlig læring og ræsonnement udvikler deres kompetencer, tilfører forretningsmæssig værdi, og bringer deres stilling til nye højder.

Inden ansættelse eller overvejelser om yderligere faglig udvikling af en medarbejder, er det ofte en fordel at måle potentiale i forhold til jobbet. Derfor bruger vi ofte den kognitive test ACE som evnetest til screening, faglig udvikling og uddannelse.

Se fremad og maksimer validiteten af dine udvælgelser

Med ACE kan vi sikre et pålideligt match mellem jobkompleksitet og medarbejdernes potentiale. Vi kan desuden hurtigt vurdere en persons kognitive evne til ræsonnement og til at generere læring i nye situationer og gennem formel uddannelse. Den medfølgende viden åbner dørene for en bred vifte af forretningsmæssige gevinster. Vi kan derfor være med til at sikre, at vores kunder rekrutterer de rigtige mennesker, og derved forudsige resultater og jobsucces, planlægge passende uddannelse af medarbejderen og optimere talent og karriereudvikling.

OPTO – match job and candidate

“OPTO – Stoler du på intuition eller data?”

+ Øg chancen for at rekruttere en high-performer og reducér fejlrekrutteringer
+ Spar tid og penge ved at have fokus på performance i en fleksibel rekrutteringsproces
+ Giv kandidaten en professionel oplevelse og styrk dit employer brand.

Når du arbejder datadrevet med rekruttering minimerer du bias og kan hurtigt og let matche kandidaten med jobbet. Med OPTO får du en effektiv og fleksibel datadrevet proces, der understøtter virksomhedens performance og øger muligheden for at rekruttere en high-performer.

OPTO kombinerer dybdegående teori og den nyeste viden om adfærd og performance med enkle og anvendelige rapporter, der gør beslutningstageren i stand til at træffe objektive beslutninger. Det gør testen let at bringe i spil i en travl hverdag.

OPTO kan skaleres, så du har mulighed for at vælge, hvor meget du vil gå i dybden med personligheden. Med jobkriterier og de enkle rapporter kan du hurtigt og let vurdere i hvor høj grad kandidaten matcher jobbet.

Styrk dit employer brand

Kandidaternes oplevelse af den samlede rekrutteringsproces spiller en afgørende rolle for dit employer brand. Med OPTO sikrer du, at alle kandidater kommer igennem et moderne setup og får en god oplevelse med en grundig og professionel proces.