Product Lifecycle Software Engineer til Vitrolife

Er du passioneret og kan du se dig selv i en succesfuld og ambitiøs international virksomhed indenfor medicinsk udstyr (IVF), hvor du bliver en del af et meget kompetent udviklingsteam? Og elsker du at ping-ponge med yderst kompetente kollegaer?

Så er du måske dén vi søger til en spændende stilling, hvor du i samarbejde med dygtige kollegaer kan være med til videreudvikle løsninger, der hver dag hjælper barnløse med at opfylde drømmen om at blive forældre over hele verden. Hvis du tænder på den ultimative mission og det samtidig lyder som noget for dig, så er du kommet til rette sted!

Om Vitrolife

Vitrolife er en international koncern inden for medicinsk udstyr og genetiske ydelser. De udvikler, producerer og markedsfører produkter til fertilitetsbehandling foruden ydelser, der giver kunden adgang til personlig genetisk information, med det formål at forbedre klinisk praksis inden for barnløshed, kvinders sundhed og sjældne sygdomme. Koncernen har hovedkontor i Gøteborg i Sverige og beskæftiger i øjeblikket ca. 1.100 medarbejdere på verdensplan. Koncernens produkter, ydelser og løsninger sælges på over 125 forskellige markeder gennem et netværk af datterselskaber og distributører. Koncernen har bred erfaring inden for fertilitetsområdet og bidrager til videnskabelige undersøgelser på højt niveau.

Vitrolife Group består af 3 divisioner (Consumables, Technologies og Genetic Services), hvor Vitrolife Technologies har hovedsæde i Viby ved Aarhus, hvor du sammen med mere end 100 andre dedikerede kolleger vil have din daglige gang.

Om stillingen

Konkret søges en udvikler, som vil indgå i et tværfagligt team i virksomhedens Product Lifecycle Engineering (PLE) afdeling, som arbejder med tekniske forbedringsprojekter af den eksisterende portefølje af produkter. Dette indebærer håndtering af alle aspekter af et produkts livscyklus – fra produktet kommer på markedet til produktudfasning. Heri ligger en bred kontaktflade, så man vil komme til at arbejde tæt sammen med andre afdelinger hos Vitrolife. Som en del af PLE-afdelingen får du dedikerede kolleger, med en alsidig baggrund som; Software-, Mekanik-, Sundhedsteknologi- og Elektronik-ingeniører.

Ligesom dig, har udviklerne hos Vitrolife stor indflydelse på egne opgaver og på afdelingens fremtidige opgaver blandt andet med deltagelse i strukturerede udviklingsprocesser.

Vitrolife bestræber sig på at være fremme i skoene teknologisk og prioriterer at holde det faglige niveau højt.

Dine faglige- og personlige kvalifikationer

Vi søger en kandidat der skal varetage en udviklerrolle, og som muligvis har et par års erfaring indenfor softwareudvikling.

Du er først og fremmest et godt match, hvis du har evnerne og motiveres af Vitrolifes mission og værdier. Du har sandsynligvis en ingeniørfaglig baggrund, men det er ikke nødvendigvis afgørende. Det er dine evner og din personlighed til gengæld, men vi tænker at du kan sige ja til nedenstående:

  • Du har sikkert en ingeniørfaglig baggrund som Bachelor inden for Health Technology, Computer Engineering, IKT, Software Engineering eller lignende.
  • Du har erfaring med C++.
  • Har du erfaring med C# er det et ekstra plus
  • Du arbejder struktureret, medvirker til at sikre fremdrift og samtidig lægger du en ære i at være stolt over kvaliteten i arbejdet.
  • Hvis du samtidig har erfaring med certificerede processer og kan følge en struktureret udviklingsmodel, vil det bringe dig helt frem i feltet.

Og vi har selvfølgelig gemt det vigtigste til sidst: Du er en god kollega med ret fantastiske samarbejdsevner, og du vil derfor falde i spænd med resten af virksomhedens dedikerede og engagerede medarbejdere.

Vitrolife tilbyder

Virksomheden er præget af en uformel omgangstone, et godt socialt miljø, et fællesskab med et solidt værdisæt og et menneskesyn med fokus på trivsel og udvikling. Der er et stort råderum og handlefrihed for medarbejdere og ledere. Du vil få en stor kontaktflade på tværs af hele virksomheden og igennem samarbejdet med øvrige afdelinger få mulighed for at påvirke både produkter og processer.

Hos Vitrolife vil du komme til at gøre en forskel i menneskers liv fra dag 1 – både for teamet og for de mange barnløse par jorden rundt. Du vil blive tilbudt en konkurrencedygtig lønpakke samt faste rammer og store frihedsgrader. Du vil komme til at arbejde på en international arbejdsplads i en global virksomhed med en uformel atmosfære. En arbejdsplads, hvor det er motiverende, spændende og sjovt at være med en velbesøgt personaleforening, løbeklub, skiklub, fodboldhold, brætspil, bordfodbold, fastmonteret diskokugle, fester, fredagsbarer osv. 

Vitrolife tilbyder endvidere mulighed for at deltage i virksomhedens lækre morgenmad – og frokostordning.

Din arbejdsplads vil være på Vitrolife Technologies i Viby, ved Aarhus, med gode transportmuligheder, 2 minutter fra bus og letbane samt tæt på E45.