IT-Driftschef til dao

For vores kunde, dao, en dynamisk og fremadskridende organisation, søger vi nu en erfaren leder til stillingen som IT-driftschef. Denne rolle skal styrke virksomhedens tekniske drift og sikre en effektiv og innovativ tilgang til IT-management. Som IT-driftschef vil du have det overordnede ansvar for at lede og koordinere alle aspekter af IT-driften, herunder daglig ledelse, udvikling af IT-infrastrukturen og sikring af en robust og sikker IT-arkitektur.

dao søger en kandidat, der er teknisk velfunderet og har solid erfaring med IT-drift. Du skal have bevist dine evner inden for ledelse af tekniske teams og have en stærk baggrund i både project management og governance. Rollen kræver, at du er god til at navigere i komplekse tekniske miljøer og effektivt kan implementere strategier, der understøtter både virksomhedens nuværende og fremtidige teknologi behov.

Som leder forventes det, at du er en person, der kan motivere og inspirere dit team. Du skal have en naturlig autoritet og være i stand til at træffe afgørende beslutninger, der kan forme virksomhedens teknologiske fremtid. Du har evnen til at lede med integritet, vision og en inkluderende tilgang.

Om jobbet

Du vil spille en central rolle i at sætte en ny retning og skabe fremtidens IT-platform hos dao.

Du skal drive og udvikle den eksisterende afdeling, som er en vital del af daos strategiske satsning.

Derfor vil du komme til at rapportere direkte til daos CIO, og din primære arbejdsplads vil være på enten kontoret i Rødovre eller Vejle. Der vil være nogen rejseaktivitet indenfor Danmark, da dao samtidig har kontorer flere steder i landet, og du løbende vil skulle være til stede på begge hovedkontorer.

IT er virksomhedens backbone og skal have fuld opmærksomhed 24/7/365 – det er derfor afgørende at du som kandidat er klar til at tage det fulde ansvar. Samtidig er IT et strategisk fokusområde og vil være i fokus for betydelige investeringer de kommende år.

Dine primære ansvars- og arbejdsområder vil være:

  • At der leveres service i høj kvalitet indenfor definerede kataloger og rammer
  • Holistisk og teknisk overblik og plan for Tech stack
  • Strategi og arkitektur for fremtidens IT-platform
  • Dialog, samarbejde og ledelse af eksterne partnere
  • Fuld oppetid af alle systemer
  • Drift og support af både interne og eksterne systembrugere
  • Ledelse af et solidt team
  • Sikre leverancer af høj kvalitet og samspil med daos øvrige forretningskritiske systemer
  • Governance

Om dig

dao søger en person med minimum 5 års teknisk og 5 års ledelseserfaring fra en større virksomhed. Derudover forudsættes det at du har evnen til at sætte dig ind i forretningsmæssige krav og dermed kunne eksekvere IT strategi på den baggrund.

For at varetage rollen effektivt, er det essentielt, at du er en erfaren leder med solid driftserfaring fra virksomheder, der arbejder med egenudviklede systemer. Dao opererer med betydelige, egenudviklede platforme, og det er derfor afgørende, at du har en stærk baggrund i at navigere i forhold til inhouse softwareudvikling.

Du kan nikke genkendende til følgende personlige egenskaber:

  • Struktureret (både som person, i dit arbejde og i tilgang til systemer og opgaver)
  • Kan holde overblikket (mange opgaver, mange projekter, mange udfordringer og taber ikke bolden)
  • Kommunikativ (er god til at tale/skrive med alle mennesker, men er konkret og meget klar)
  • Vedholdende (følger op, får ting til at ske, har det godt med mange deadlines)
  • Løsningsorienteret (ser de rigtige løsninger, ser helheden, ser forretnings-effekten)
  • Selvsikker (tør stå ved intuition, bakker ledelsesbeslutninger op, tager kampen for målet)

dao har medarbejdere med forskellige nationaliteter, derfor er det afgørende at du taler og forstår dansk og engelsk.

dao tilbyder

Du bliver en del af en dynamisk virksomhed, der står midt i en forandring, hvor der ikke er langt fra tanke til handling, og hvor der er rig mulighed for at sætte sit eget præg og gøre en forskel. dao sætter en dyd i at levere høj kvalitet, og gennem deres flade struktur søger de at give frihed under ansvar og fleksibilitet til dem, der ønsker det. Desuden er kulturen kendetegnet af gode kollegaer og teams som hjælper og støtter hinanden.

____________________________________________________________________________________________________________________________
Om dao

dao er en danskejet virksomhed, som leverer pakker, aviser, breve og magasiner direkte hjem i kundernes postkasser eller til en pakkeshop efter kundens ønske. I dao står tiden aldrig stille! De er mere end 1200 medarbejdere, fordelt på 2 hovedkontorer i Vejle og Rødovre, 4 terminaler og mere end 35 distributionscentre fordelt udover hele landet, der sammen med eksterne samarbejdspartnere sikrer, at produkterne kommer sikkert frem i hele Danmark, mens kunderne sover. Det har de gjort 365 dage om året i mere end 100 år.

dao leverer pakker, breve, aviser og magasiner til mere end 300.000 modtagere, 4000 forhandlere og 1200 pakkeshops, alle ugens 7 dage.

dao er ejet af JP/Politikens Hus, JFM samt Berlingske Media.