IT-Sikkerhedschef til dao

For vores kunde dao, søger vi en erfaren IT-sikkerhedschef, der skal spille en vigtig rolle i daos samlede IT-strategi.

Har du erfaring med sikkerhedsområdet, herunder NIS2, og bevæger du dig mod governance og compliance, men stadig med interesse for eksekvering og selv være ’ hands-on og udførende’ på den tekniske del? – så skal du læse videre her om den nyoprettede position!

Om jobbet

I rollen som IT-sikkerhedschef hos dao vil du blive den drivende kraft bag udviklingen og implementeringen af avancerede sikkerhedsstrategier, der skal beskytte kritisk infrastruktur og følsomme data. Dit ansvar vil spænde vidt, fra at designe robuste forsvarsmekanismer til proaktivt at forebygge sikkerhedsbrud. Som arkitekten bag daos sikkerhedsstruktur, vil du være ansvarlig for at forme og definere virksomhedens overordnede tilgang til IT-sikkerhed, herunder udvikling og håndhævelse af sikkerhedspolitikker, risikovurderinger og effektiv krisehåndtering.

IT-sikkerhed er afgørende for dao, og derfor vil du referere direkte til deres CIO og blive en integreret del af IT-ledergruppen.

Du vil bl.a. skulle implementere internationale standarder som NIST Cybersecurity Framework (CSF) og EU's NIS2-direktiv, som er afgørende for at opretholde og forbedre daos sikkerhedsstandard. Dine opgaver vil også omfatte en bred vifte af aktiviteter inden for IT-sikkerhed, der sikrer, at dao forbliver på forkant med ’best practice’ og teknologier inden for cybersikkerhed.

Derfor er det et krav, at du har erfaring med/indsigt i følgende:

  • Sikre at IT-infrastruktur og applikationer passer med det bedste indenfor informationssikkerhed og er opdaterede med de nyeste sikkerhedsopdateringer og patches
  • Sikre certificeringer og overholdelse af standarder som GDPR, ISO 27001, NIS2 m.m.
  • Rådgive om bedste praksis inden for informationssikkerhed og skabe bevidsthed om risici
  • Overvåge og reagere på sikkerhedshændelser
  • Udvikle og gennemføre uddannelsesprogrammer for medarbejdere om informationssikkerhed
  • Samarbejde med interne og eksterne interessenter for at sikre overholdelse af relevante sikkerhedsstandarder og regulativer

Om dig

Du kan nikke genkendende til følgende personlige egenskaber:

  • Struktureret tilgang til arbejdsopgaver
  • Holder overblikket – også når der er mange projekter i gang
  • Stærk kommunikator
  • Vedholdende og løsningsorienteret

Du har mindst 5 års generel erfaring i en IT-rolle, og yderligere mindst 5 års efterfølgende erfaring med IT-sikkerhed.

Du har en relevant teknisk uddannelse samt efteruddannelse indenfor IT-sikkerhed

dao har medarbejdere med forskellige nationaliteter, derfor er det afgørende at du taler og forstår dansk og engelsk.

dao tilbyder

Du bliver en del af en dynamisk virksomhed, der står midt i en forandring, hvor der ikke er langt fra tanke til handling, og hvor der er rig mulighed for at sætte sit eget præg og gøre en forskel. dao sætter en dyd i at levere høj kvalitet, og gennem deres flade struktur søger de at give frihed under ansvar og fleksibilitet til dem, der ønsker det. Desuden er kulturen kendetegnet af gode kollegaer og teams som hjælper og støtter hinanden.

____________________________________________________________________________________________________________________________
Om dao

dao er en danskejet virksomhed, som leverer pakker, aviser, breve og magasiner direkte hjem i kundernes postkasser eller til en pakkeshop efter kundens ønske. I dao står tiden aldrig stille! De er mere end 1200 medarbejdere, fordelt på 2 hovedkontorer i Vejle og Rødovre, 4 terminaler og mere end 35 distributionscentre fordelt udover hele landet, der sammen med eksterne samarbejdspartnere sikrer, at produkterne kommer sikkert frem i hele Danmark, mens kunderne sover. Det har de gjort 365 dage om året i mere end 100 år.

dao leverer pakker, breve, aviser og magasiner til mere end 300.000 modtagere, 4000 forhandlere og 1200 pakkeshops, alle ugens 7 dage.

dao er ejet af JP/Politikens Hus, JFM samt Berlingske Media.