Uopfordret ansøgning og netværk – del 2 af 2

Cecilies arbejde med uopfordrede ansøgninger førte hende til os…

“En dag udfyldte jeg Recruit ITs kontaktformular på hjemmesiden, beskrev lidt om mig selv, min uddannelse, og hvad jeg kunne bidrage med fagligt. Jeg forhørte mig om muligheden for praktik eller ansættelse. De svarede mig, at det lød spændende og at vi kunne ringes ved. Vi talte, jeg kom til møde på kontoret, og et par uger senere startede jeg i praktik.

Under min praktik ville skæbnen at en kollega stoppede, og hvem bedre til at udfylde stillingen end mig som allerede havde været der i 3 måneder og kendte deres systemer og processer?

Udover en meget ihærdig arbejdsindsats, handler det om at være på det rigtige sted på det rigtige tidspunkt, hvilket kun er muligt hvis man kaster sig ud i det. Jeg har i dag været i jobbet i knap 2 år, er rigtig glad for det, og taknemmelig for at Jesper & Co. gav mig chancen for at bevise hvor dygtig jeg er, og hvor meget udviklingspotentiale jeg besidder. ”Metoderne” kan naturligvis også anvendes hvis du er i job, men diskret overvejer nye udfordringer.” 

Comments are closed.