Glædelig Jul og rigtig godt Nytår!     

Hos Recruit IT håber vi, at I alle har haft en skøn jul, og at I er ved at være klar til at springe ind i det nye år sammen med os! 🎉  

 2023 har været et begivenhedsrigt år på mange måder. Vi har i Recruit IT i 2023 formået at holde niveauet af antallet af rekrutterings- og headhunting opgaver på samme niveau som i 2022. Desuden har vi i 2023 været den største annoncør på IT Jobbank fra vores branche. Vi er fortsat den stærkeste samarbejdspartner, man kan vælge, når der skal rekrutteres IT-specialister og IT-ledere. 

Vi har gjort en stor indsats i 2023 for at blive et digitalt drevent rekrutteringshus, og vi vil tage yderligere skridt i 2024 – til gavn for samarbejdet med vores kunder, herunder for transparensen i rekrutteringsprocessen og dermed et samlet løft af kvaliteten.  

 Som de fleste forsøger vi at forstå, hvad AI vil betyde for vores forretning og samarbejde med kunder og partnere i fremtiden. AI har gennem 2023 fremstået tydeligere og tydeligere som en game changer for vores arbejde. Det betyder allerede meget for mange i hverdagen, og betydningen i fremtiden kan nok ikke overvurderes, så også i 2024 vil vi have fokus på at implementere flere AI-relaterede tiltag.  

Desuden viste 2023 os også:  

  • At en gammel hund kan lære nye tricks, det har Mia Grodt nemlig vist, da hun i maj blev Hogan certificeret. Ligeledes gennemførte Claus Porse sin AROS MBA. Senere på året blev Claus udpeget af Dansk Erhverv til en plads i Dansk Erhvervs Regionaludvalg Fyn.   
  • At kollegaskab er vigtigt at pleje og prioritere, og derfor blev det året, hvor vi har haft stort fokus på velfærd på vores arbejdsplads! Der har været diverse sociale arrangementer såsom teambuilding, fredagsbarer, DHL-stafet og julefrokost, som der har været kæmpe opbakning til fra vores forskellige afdelinger på tværs af landet.   
  • Hvor meget vi har savnet vores to skønne kollegaer Kia Hellegaard og Cecilie Rosenlund, som nu er tilbage på Odense-kontoret efter et år på barsel.  
  • Hvor glade vi er for sport og netværksarbejde. Vi tegnede nemlig et sponsorat hos Odense Håndbold og fortsatte vores sponsorengagement hos Odense Boldklub.   

Vi ser frem til et 2024, hvor vi har en masse spændende ting på tegnebrættet, som vi glæder os til at dele med jer.   

Sidst, men ikke mindst, skal der lyde en stor tak til vores kunder, samarbejdspartnere og kollegaer for et godt år.  

På gensyn i 2024.🍾  

 

Comments are closed.