Vi har udvidet searchteamet i Odense med 2 nye kollegaer

Vi har rygende travlt, så det er dejligt Cecilie er tilbage fra barsel, og samtidig har vi budt velkommen til Maj Larsen og Joy Nielsen i searchteamet tilbage i oktober.

Maj har tidligere arbejdet med rekruttering og talentudvikling af akademikere. Med en kommunikationsuddannelse i bagagen effektiviserer hun formidling på tværs af forskellige medier og platforme. Mellem virvaret af ønsker, krav og kompetencer stræber Maj altid efter at sikre kvaliteten i sit arbejde, bl.a. ved at benytte den specifikke søgestrategi, der vil sikre et skarpt kandidatfelt, som matcher kundens krav.

Joy blev i sommeren 2021 uddannet cand. scient i idræt og sundhed, og bidrager til kontorets diversitet ved ikke at besidde en klassisk rekrutteringsprofil. Denne humanistiske baggrund illustreres særligt ved Joys nysgerrighed på mennesker, med interesse i at motivere og optimere den enkeltes muligheder. Her ligger et godt grundlag for at skabe gode relationer til kandidater og sørge for, de havner i de rigtige jobs.

Comments are closed.