Hvornår har du sidst opdateret din LinkedIn profil?

Mange af os lever i dag i en travl hverdag, hvor vi forsøger, at få flest mulige ting til at ske på kortest tid. Det meste skulle gerne køre af sig selv. Når vi skal have et nyt job, skal det helst også gerne komme af sig selv.

Chancen for at det nye job kommer mere eller mindre ”af sig selv”, er størst hvis dine oplysninger på nettet er så opdaterede som muligt. På den måde kan teknologien bedst hjælpe dig. De vigtigste steder at være opdateret er derfor på dine Business netværk, hvor man kan søge på dine oplysninger. Det kan være på LinkedIn, GitHub eller hvor det nu giver bedst mening at din profil er tilgængelig.

Vores bedste råd til dig, der gerne vil findes i Headhunterens, rekrutteringskonsulentens eller HR-medarbejderens søgninger, er derfor at holde din profil godt opdateret med dine faglige spidskompetencer.

Hvis du er aktivt jobsøgende, vil vi også opfordrer dig til ikke at have overskrifter som ”jobsøgende”, ”søger nye udfordringer” mm., men i stedet bruge forskellige jobtitler som du ønsker, eller ord der beskriver dine spidskompetencer, på den måde dukker du op de rigtige steder.

Comments are closed.